29.6.2015

Kynsihaaste: Glitter Crelly & Raidat

Mukavaa maanantaita murut!

Glittercrellyä ja raitaa. Varsinaiset haastekynnet ovat nämä.


Mä jäin tosiaan auttamattomasti tässä kynsihaasteessa jälkeen, mutta rämmin tämän kuitenkin loppuun kun kerran aloitinkin. Ja onhan näitä kiva tehdä, aikataulut ja minä ei vaan sovita hyvin yhteen.

Franken ja Essie Sand Tropez. Välivaihe ennen raitoja.
Etu-, keski- ja pikkusormessa näkyvä valkoinen glittercrelly on itse asiassa ihan itse tekemäni franken! ^_^ Nimesin sen Kleopatran kylvyksi, heh. Nimettömässä on pohjalla kaksi kerrosta Essie Sand Tropezia ja suorien kynsivinyylien päälle lakkasin Lillibun Enchantress' Kiss: llä.

Vähän Marimekko-tyyppinen, vai hä?
Peukku saa niin vähän ruutuaikaa että laitetaas siitäkin poloisesta välillä kuvaa. Pohjalla Sand Tropez, vinyyleillä + mustalla ja valkoisella lakalla raidat ja pilkkutikulla raitojen reunat aaltoileviksi. Jos pallurat olisi sharppeja tää vois ollakin ihan kiva, mutta nyt se menee mappiin nail fail. Noo, joskus sitä onnistuu ja joskus ei. Kaukaa katsottuna tuokin kynsi on ihan söpö. :)

Mitäpä olette mieltä? Entäs iskikö Cleopatra's Bath? ;)

28.6.2015

Brunkulla = parhautta.

Se ois taas se suloinen sunnuntai!



Tämän postauksen meikki on torstailta. Hilluin päivän Linnanmäellä palelemassa. Vaikka oli paksu neule ja takki päällä, oli kylymä, niin kylymä! Kesä kauneimmillaan ja silleen. ;)


Meikin tähtenä loistaa IDUN minerals Brunkulla paletti. Rakastan palavasti kyseistä palettia. Luomivärinapeista irtoaa pigmenttiä todella hyvin, koostumus on ihanan pehmeä ja helposti levittyvä. Plus että nämä kestää luomilla hyvin. Itselläni ei ollut Lintsillä edes pohjustajaa ja illalla kotiuduttuani näytti silmämeikki varsin hyvältä vielä.

Mitäs muuta mä tässä meikissä käytinkään... Rajaukset tehty Make Up Store Dark Chocolate matt kynällä. Huulilta löytyy super-ihana Sisley Phyto-Lip Twist sävyssä 1 nude. Ripsissä vedenkestävä Sensai Mascara 38 °C Volumising totta kai. Pohja se sama kuin aina, eli Biotherm Skin Best CC-voide, Lily Lolo Mineral Foundation sävyssä Blondie ja lopuksi Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk.

Pitäs selkeästi opetella kirjottamaan ylös tuotteet joita on meikeissä käyttänyt. Ei tarvis arvuutella. Ens kerralla sitten! :)

Tsempit alkavaan viikkoon!

27.6.2015

Shoppailua: Harlow&Co

Leppoisaa lauantaita pupuset!


Koko saalis.

Eilen olikin mahtava postipäivä! Posti-Pate polki luokseni paketin Harlow&Co nettikaupasta. Ah. Toinen toistaan upeampia kynsilakkoja. Kyllä oli hymy korvissa kun pakettia revin auki.

Aloitetaas esittelyrundi Picture Polisheista. My favorite! Nämä indielakat tehdään Australiassa ja ne ovat 5-free, eli eivät sisällä dibutyyliftalaattia, tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia eikä kamferia. Suomessa näitä muuten maahantuo CesarsShop.

Picture Polish Cherish

Picture Polish Honey Moon

Picture Polish Forget Me Not

Picture Polish Revenge
Tällä kertaa tuli ostettua vain yksi Glam Polish, vaikka himoitsin kyllä useampaakin kyseisen merkin lakkaa. Pakettiini päätynyt lakka on You and Me (But Mostly Me). Hah, ihana nimi! Ja ihana se on lakkakin, katsokaapa vaikka:

Glam Polish You and Me (But Mostly Me)
Kultaisen kaunottaren jälkeen esittelyvuorossa hopea hurmuri: Pretty Serious Cosmetics Surfing Alien. Ihana tekstuurilakka jossa isompia hexoja mukana. Ah!

Pretty Serious Cosmetics Surfing Alien
Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä on Polished by KPT Rouge-Lette In Love. Huisin kaunis lakka. Tämä taitaa päästä kynsilleni ihan ensimmäisenä. 

Polished by KPT Rouge-Lette In Love
Semmoset oli mun kynsilakkaostokset! Mitäpä mieltä? :) Löytykö tuttuja lakkoja?

Ihanaa viikonloppua! 

26.6.2015

Kynsihaaste: Jewels

Jehee, perjantaiii!



Dodiin, nyt ois sitten kynsihommeleita taas! Haasteen seuraava teema uunista ulos eli jewels, jalokivet. Eikö sen voi toteuttaa niin, että ottaa pari kynsilakkaa jotka ovat jalokiviä jo itsessään niin ei tarvitse alkaa maalailemaan timantteja tai smaragdeja kynsille. ;)

Nämähän oli supernopeat ja simppelit tehdä. Alle lakkasin OPI Peel Off :n, jotta lakkaus olisi kivuton poistaa kun sen aika tulee. Sitten lakkasin nimetöntä (jossa OPI I reached my gold!) lukuun ottamatta kaikille kynsille F.U.N lacquer King :llä kaksi kerrosta. Pikakuivattaja päälle ja kynsien kuivuttua keskisormeen Matrix vinyyli (Vinyl Quickiesiltä) ja Rimmelin mustalla Black Out :lla päälle sutien. Nimettömään pari tuollaista sahalaita vinyyliä ja samaa mustaa. Black Out ja dotting tool käyttöön ja niitin näköiset pallott etu- ja pikkusormeen. Nimettömään tein myös pilkkutikun avulla kultaisia palloja, lakkana China Glaze Mega Bite.



Lopputulos miellyttää omaa silmää kovasti. :) Kynsivinyylit on kyllä maailman paras keksintö! Niillä vaan ei voi mennä pieleen.

Mukavaa viikonloppua pupuset!

25.6.2015

Valkoista ja kultaa

Heheij murut!



Valoisa silmämeikki tuntuu viehättävän meikätyttöä nyt kovasti. Tämän päivän meikki on kevyt ja valoisa, ei raskaita rajauksia tai tummia varjostuksia.

Oriflame Kajal Eye Liner Magic Ivory ja Nudestix Magnetic Eye Color Gilt luomilla, kevyt rajaus ulkonurkkiin Sisley Phyto-Eye Twist 7 :lla ja alaluomelle sisärajaus Lumene Nude brightening inliner pencil :llä. Vähän valkoista luomiväriä sisänurkkiin kirkastamaan katsetta entisestään ja kerros Sensai Mascara 38 °C Volumising :ia.

Huulilla tällä kertaa Dior Serum De Rouge 740. Poskipuna Clinique Bashful Plum. Luottokombo pohjana, eli Biotherm Skin Best CC, Lily Lolo Mineral Foundation (sävy Blondie) ja Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk.

Jaksaa jaksaa, huomenna on jo perjantai! :)

24.6.2015

Keijuhommeleita

Kivaa keskiviikkoa murut!

*puuh, puuh lentopusuja*
Tekaisin päivänä eräänä meikin, josta tuli heti mieleen keijut. Keijumeikki! ^_^ Sillä ei voi mennä pieleen, eihän.

Mitään sen ihmeellisempää tässä meikissä ei ole. Silmämeikkiin käytin Kiko 03 Bright Night Lights paletin vihreää, kultaista ja persikkaista luomiväriä, alarajauksen tein The Body Shop 11 Eye Definer Vibrant Emerald :lla. Huulilla Isadora Twist-up gloss stick 07 Coral Cocktail. Väriä poskille Sisley L'Orchidée highlighter blush :lla.

Semmoinen pikapostaus tänään. :) Mukavaa viikonjatkoa! Meinasin kirjoittaa aurinkoista, mutta täällä ainakin vettä tulee aina vaan... 

23.6.2015

Girly girl -meikki

Moikka moi!

Sitä on näköjään innostuttu nyt meikkihommista niin että jäi kynsihaasteet aikataulusta jälkeen. Huoli pois, kyllä mä ne loputkin kynnet teen ja julkaisen, en vaan sillä alkuperäisellä aikataululla. :)

Tänään olisikin vuorossa tyttömäisen söpöä meikkiä viikonlopulta. Silmissä lilaa (GOSH Quattro Eye Shadow Q 57 Tempting Purple paletin sävyjä) ja huulissa pinkkiä (Isadora perfect lipliner 35 Tropical Pink ja MaxFactor Eternal Flame 630)

Poskipunana käytinkin tällä kertaa luomiväriä: hipiälle pääsi Make Up Store Nux. Ihana hempeä vaaleanpunainen kultaisella shimmerillä. Valoa kasvoille tuo The Body Shop Lightening Touch 01. Ripsillä taisi olla kerros Sensai Mascara 38 °C Volumising ripsiväriä, rajaus tuttu Oriflame The ONE Eye Liner Stylo.

Semmosta! Mulla onkin kampaaja tänään, koitetaan saada granny hair vahvemmaks, hiukset enemmän hopeisiksi ja tyvi tummemmaksi. Varmasti jonkinlaista hiuspostausta myös siis luvassa. :)

Aurinkoista tiistaita!

22.6.2015

Helppo arkikampaus = nuttura + huivi

Muksaa maanantaita murut!


Eilisessä postauksessa vilahtikin jo bandana-huivi ja samalla linjalla jatketaan tänään. :) Helpot kampaukset ja kiireisen päivän tai bad hair dayn pelastajat on aina tarpeen. Tätä helpommaksi ei enää hiustenlaitto tule!

Kerää hiukset ylös, takaraivolle ja kietaise hiuslenkillä kiinni. Itse tein hyvin huolettoman "sotkunutturan", eli kieputin hiuksia yhteen suuntaan niin kauan että hiukset alkaa itsestään kiertymään nutturalle. Kieputi kieputi ja hiuslenksulla kiinni.

Sitten nypin hiuksia niin, että nutturasta tulee löyhempi ja sotkuisempi. Piilotin hiuslenksun niin että pujotin hiussuortuvia ponnarin ympärille.

Huivi kiertämään pää ja rusetti eteen, hiuslakkaa ja tadaa. Super simppeliä! :)

21.6.2015

Bandana ban bandana!

"...Waka waka niinku Shakira..." *hoilottelee epävireisesti* Anna Abreulle terkkuja! Hienosti jää päähän soimaan kyseinen biisi. :D

Bandana passaa kaulaan...
Niin ja suloista sunnuntaita murut!

Eilen teki mieli tekaista tumma silmämeikki ja niinpä sitten moisen tein. Hyvin yksinkertaisen tosin, mutta lopputulos on ihan jees. Silmissä varsin simppelisti mattamustaa Maybellinen The Nudes paletista ja kulmaluulla saman paletin vaaleaa helmiäishohtoista sävyä. Kisumisurajaukset ja ripsarit perään (Oriflame the ONE Volume Blast mascara), kajalia (INIKA Black Caviar) unohtamatta.

...ja bandana passaa päähän!
Pusuttimiin pääsi MaxFactor colour elixir Giant Pen Stick sävyssä Designer Blossom. Pohja rakentui tällä kertaa seuraavista tuotteista: Biotherm Skin Best CC-voide, Jane Iredale Amazing Base loose mineral powder (Ivory) ja Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk.


Ja siitä bandanasta! On aika monikäyttöinen vempele. Ostin kaksi kappaletta näitä Glitteristä, valkoisen ja mustan. Eilen sitten sovittelin sitä sekä kaulaan että tukkaan. Googlehan on pullollaan kivoja tutoja miten tehdä bandana-kampauksia, kivoja nutturoita jne. Itse päädyin hyvin kasariin tapaan käyttää kyseistä huivia. :)

Tsempit alkavaan viikkoon! 

20.6.2015

Juhannusnassu ja kukkatukka

Leppoisaa lauantaita murut!

Eilenhän se sitten oli, juhannusaatto. Keskikesän karkelot, kokon kyyläämiset. :) Itsehän vietin tylsästi kaupunkijussin, siivosin kotona. Päätin kuitenkin vähän koittaa virittäytyä juhannustunnelmaan ja tämmösen lookin väsäsin.

Hallitsevin elementti lienee tuo kukkapanta. Musta se on ihan huisin söpö ja sopi eiliseen kuin nenä päähän! En mä ehkä moista osais käyttää ihan peruspäivänä. Tai joo, jos kukat ois pienempiä eikä niin silmille hyppääviä. Panta on ostettu Glitteristä ja katselin siellä käydessäni että noita pantoja on ihan joka lähtöön. On isoa ja pientä kukkaa ja jos ei valmiista pannoista löydy mieleistään niin voi pannan rakentaa itse. Siellä myytiin pussukoita joissa oli erilaisia kukkia, niitä sitten vaan sommittelemaan ja tekemään se THE panta. :)

Silmämeikin tein käyttäen iki-ihanaa Idun Minerals Brunkulla palettia. Ripsiin luottoripsaria, eli Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Rajaukset tein käyttäen The ONE Eye Liner Styloa, alaluomien sisärajaukset puolestaan Lumene nude brightening inliner pencilillä. Huulia kaunistamaan päätyi herkullisen vaniljaiselle tuoksuva Isadora Twist-Up Gloss Stick sävyssä 07 Coral Cocktail.


Pohjaan käytin Loreal Nude Magique BB creamiä, Lily Lolo mineran foundationia (Blondie) ja Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silkiä. Väriä ja hehkua tuo Sisley L'Orchidée highlighter blush.

Nappaako kukkapannat? Isoilla vai pienillä kukilla? :)

19.6.2015

Mix & Match kynnet

Hyvää juhannusta murut!

Tekaisin eilen kynnet joihin tykästyin kovin. Nämä on mallia mix & match, kai. :D Hommahan alkoi sillä että lakkasin etu-, keski- ja pikkusormen kynnet Picture Polish Shocked :lla. Nimettömään päätyi saman merkin LakoDom ja peukkuun a-england Fated Prince.

bling bling!
Nimettömään tein stamping decalin käyttäen Konadin mustaa leimalakkaa ja Konadin Q1 Charming Nails laattaa. Väritin kuvaa Color Club Halo-Graphic holo-upeudella. Leikkasin tuosta leimadecalista yhden "raatelujäljen" myös pikkusormeen.

Kimaltelee! <3_<3
Etu- ja keskisormen pyörteet on tehty Vinyl Quickies Lollipop Swirls kynsivinyyleillä. Keskisormessa käytin samaa Color Clubin holoa ja etusormessa samaa a-englandin holoa.

Peukku onkin sitten varsin simppeli - kaksi kerrosta Fated Princeä ja muutama neonpinkki ja vaaleanpunainen niitti.

Just hoksasin että sehän on tehtävä heti uudet kynnet perään kun huomenna ois kynsihaasteen seuraavan teeman vuoro. Kyllä näillä kynsillä olisi vähän pitempäänkin viihtynyt, mutta täytyy väsätä jotain vieläkään hienompaa huomiselle. :)

Mites te vietätte juhannusta?

18.6.2015

TBS Metallic Eye Definer 11 Vibrant Emerald

Heippa murut!

*tuijoti*

Piti päästä heti testaamaan tuota uutukaistani, eli The Body Shopin Vibrant Emeraldia! Se on aivan ihana metallinhohtoinen smaragdinvihreä - toi-mii!

Päätin tehdä sillä tälleen ekalla kerralla varovasti vaan alarajaukset. Tykkään miten tuo sävy saa silmien vihreyden pomppaamaan esiin.

Pidin muun meikin hyvin simppelinä ja eleettömänä. Luomille sudittuna jälleen Maybellinen The Nudes paletin sävyjä, ripsiin sipaistu kerros Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascaraa ja hennot ylärajaukset tehty LivBoxista tulleella Lumene natural code eye intensifierilla (2 Pearly Taupe). Huuliin nude puna, Paese sävyssä 38.

Vibrant Emerald on varsin toimiva silmänrajauskynä ja tulen tarttumaan tähän varmasti useasti tänä kesänä! Kynästä irtoaa tasaisesti väriä, koostumus on pehmeä muttei liian pehmeä. Kynä liukuu vaivattomasti luomella, ei nyi tai venytä ihoa. Koostumus on vettähylkivä ja itselläni rajaus pysyi siististi paikallaan eilisen päivän. 

Ihanaa valon ja keskikesän juhlaa! <3 Ei anneta kökön sään lannistaa!

17.6.2015

Kesäkuun ostoksia!

Moikka murut!

Listataas vähän tämän kuun ostoksia! Aika maltillisesti on tullut osteltua kosmetiikkaa ja kynsijuttuja mutta kivoja juttuja kuitenkin niin laitetaas nää nyt esille. :)

PicturePolish LakoDom & Shocked. Glisten&Glow CTRL-ALT-DEL
CesarsShoppiin tein tilauksen Glisten & Glow - CTRL-ALT-DEL :in takia. Sehän on siis lateksisuoja kynsinauhoille. Toimii niin että tätä suditaan kynsinauhoille ja kynsien ympärille ennen esim liukuvärjäystä tai vesimarmorointia. CTRL-ALT-DEL kuivuu nopeasti ja on helppo irroittaa esim pinsettejä apuna käyttäen. Enää ei tarvitse kynsien koristelun jälkeen hinkata ja hinkuttaa ylimenneitä sotkuja sormenpäistä ja kynsinauhoilta. Mah-ta-vuut-ta!

Kynsivinyylejä

Vinyylejä puolestaan ostin VinylQuickiesiltä. Tein ekaa kertaa tilauksen tuonne ja olen kyllä tyytyväinen! Vinyylit tuli viikossa ja ovat varsin hyvälaatuisia. Tykkään kovasti! Ajattelin näitä käyttää seuraavia kynsihaastekynsiä väkertäessä. :)

Eilen tuli pyörähdettyä pikaisesti The Body Shopissa ja mukaan sieltä tarttui nämä. Pehmeän raikkaan persikan tuoksuinen Vineyard Peach Body Mist, Metallic Eye Definer sävyssä 11 Vibrant Emerald ja kaunis Colour Crush Eye Colour luomiväri sävyssä 510 Something Blue. Huisin nätti tuo luomiväri, ihana turkoosi! Jokohan sitä näillä uskaltautuis kokeilemaan värikästä silmämeikkiä!

Mitäs ihanuuksia te olette ostelleet? :)



16.6.2015

Kynsihaaste: Lehdet!

Heippa murut!



Se ois kynsihaasteen seuraavan teeman vuoro: Leaves eli lehdet! :) Näihin kynsiin olen super-tyytyväinen, kerrankin idea ja lopputulos vastasi toisiaan ja kaikki meni muutenkin mallikkaasti.

Lakkasin alle kaksi kerrosta valkoista lakkaa, käytin Glitter Gal White Pointer :ia. Sen kuivuttua lisäsin suorat nailvinyls.com:sta tilatut vinyylit ja lakkasin kynsien yläpuoliskot Girly Bits Cosmetics Arctic Sunrisella ja alapuoliskot Glam Polish ZAPlla.

Laaturäpsäsy kännykällä. :D Aurinko. <3
Vinyylit veks ja kirkkaalla päällyslakalla ohkaisiksi leikatut fimo-lehdet kiinni kynsiin. Sitten vain paksu kuorrutus Glisten&Glow HK Girl top coattia päälle ja tadaa! Ne ois valmiit! :)

Eipä ole tullut fimojen kanssa aikoihin pelattua, mutta täähän olikin ihan kivaa. Mikäs teidän suhde on fimoihin, lööv vai hate? :)

13.6.2015

Dermalogica gentle cream exfoliant

Lupsakkaa lauantaita muruset!

Mä olen käynyt pari kertaa kasvohoidossa Katin Kauneuskulmassa ja siellä minulle suositeltiin tätä Dermalogican Gentle Cream Exfoliant kuorintaa. Olen käyttänyt tätä jo useamman viikon 1 - 2 kertaa viikossa, sen mukaan miten iho nyt on näyttänyt kaipaavan kuorintaa.

Tämähän on siis nimensä mukaisesti hellävarainen voidekuorinta, joka ei sisällä hankaavia rakeita. Maitohapon, salisyylihapon ja hedelmäentsyymien kolmivaikutteinen yhdistelmä poistaa kuollutta ihosolukkoa ja edistää solujen uusiutumista.

Tykkään tästä kovasti! Miellyttävä käyttää, ihoa ei kiristele tai kuumota kuorinnan aikana. Levitän ohuen kerroksen puhdistetuille kasvoille ja annan vaikuttaa 15 minuuttia ennen kuin huuhtelen pois. Ihoni on sitä sorttia, että herkästi ihon pinnalle muodostuu samea "kalvo" ja täten heleydestä ei ole tietoakaan. Kuorinnan jälkeen iho on silminnähden kuulaampi ja ottaa paremmin vastaan seerumin ja kosteusvoiteen. Iho on myös ihanan pehmeä, eikä kuorinta kuivata kuten monet kuorinnat tuppaavat tekemään.

Tätä kuorintaa käyttäessä täytyy muistaa käyttää aurinkovoidetta, sillä se saattaa lisätä ihon herkkyyttä auringonvalolle.

Hintaa tällä on 45,60€ / 75ml Dermalogican omassa verkkokaupassa. Hinta ei ole paha siihen nähden paljonko tavaraa on tuubissa ja kuinka riittoisaa tämä on! Tästä tuli kyllä luottokuorinta, jota mielelläni käytän. :) 

Aurinkoista viikonlopun jatkoa! <3