2.8.2015

Smokey-ish

Heippa murut!

Pitkästä aikaa smokey-tyyppistä silmämeikkiä. -ish perässä siksi että kuvia ottaessa taas kaikki värit haalistui ja katosi jonnekin. Auttaiskohan ring light tähän ongelmaan jotenkin? Eilen oli vielä pilvinen ja harmaa päivä, valaistus oli kaikin puolin pielessä mutta semmosta se on - joskus se vaan vastustaa.

No joka tapauksessa, livenä lopputulos oli tumma ja ihan kiva, joten tuupataan nyt tännekin tämäkin meikki. Silmämeikkiin sudin säyjä Maybelline The Nudes paletista. Mahtava paletti kyllä kerta kaikkiaan. Sävyjä on helppo sovitella yhteen ja silmäluomilla käyttäytyvät kuin unelma. Paletin takaa löytyy vielä ohjekuvat mitkä värit sopivat yhteen ja mihin kohtiin niitä sutia. :)

Kajaliksi valitsin huhtikuun Lookfantasticin Beauty Boxista tulleen Inika Certified Organic Eye Liner 05 Black Caviarin. Ja hyvä niin! Kesti vesirajassakin todella hyvin. Ei lähtenyt liukenemaan eikä saanut silmiäni vuotamaan hulluna, kuten välillä on tapana.

Huulille mixasin kahta punaa sekaisin: Dior Serum de Rouge 740 Rosewood & Sisley Phyto lip-twist 1. Näpsäkkä nudesävy siitä syntyi.

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
MAC Studio fix fluid NC15
Lily Lolo Finishing powder Flawless silk
The Body Shop lightening touch 01
Make Up Store wonder powder Sinai
Sisleyn L'Orchidée highlighter blush

Silmät:
Maybelline The Nudes paletti
Inika Certified Organic Eye Liner 05 Black Caviar
Sensai mascara 38 (volumising)
Isadora eyebrow pencil 32 dark brown

Huulet:
Dior Serum de Rouge 740 Rosewood
Sisley Phyto lip-twist 1

Rentouttavaa sunnuntaita!


2 kommenttia: