31.8.2015

Päätähtinä Viva la Divat.

Moikka murut!


Tämän meikin päätähtinä on Viva la Divan luomiväripaletti ja huulipuna sävyssä 95 Shame on you. Paletilla ei kaiketi ole mitään sen kummoisempaa nimeä kuin Make up kit eyes-face&cheek. Höh, onpas hölmöä. Mutta siitä viis, luomivärit hoitaa hommansa hyvin. :) Ja värit paletissa on söpön tyttömäisiä, aina plussaa.

Tuosta huulipunasta puolestaan on tullut ihan suosikkipunani. Niin helppo yhdistää melkein mimmoseen meikkiin vaan. Kerta toisensa jälkeen huomaan tarttuvani tähän, vaikka punia laatikossa majailee melkoinen määrä. Onko teilläkin niin, että kun löydätte jonkun oikeasti hyvän huulipunan tai muun meikin, niin jumiudutte käyttämään sitä yhtä ja samaa? :)

Meikki on kaikkinensa varsin simppeli. Läiskin paletin vaaleanpunaisia sävyjä yläluomelle, alaluomelle puolestaan paletin violettia. Kulmaluulle helmiäisvalkoista. Rajaukset ja ripsari perään ja all done. Mätsäs mukavasti muuten meikki ja paita yhteen, hah. :D

Seuraavaksi voisikin treenata tummaa smokey eyes meikkiä. Eipä ole piiiiitkiin aikoihin moista tullut tehtyäkään. Saas nähdä päätyykö sitä näyttämään pandalta. Noh, pandathan on söpöjä. :)

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
Biotherm Skin Best CC-voide
Lumene CC Color Correcting Concealer
The Body Shop Lightening Touch 01
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk
Make Up Store Microshadow Nox (poskipunana)

Silmät:
Viva la Diva Make up kit eyes-face&cheek
Make Up Store Microshadow Nox
Rimmel Exaggerate Eye liner
Lord & Berry #221 Travel Black (sisärajaus)
Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
Isadora Eyebrow Pencil 32 Dark brown

Huulet:
Viva la Diva 95 Shame on you


Mukavaa viikonjatkoa pupuset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti