8.3.2015

3 x OPI

Ei se silmä sitten tervehtynyt. Eheiiii tokkiinsa! Vähensin tippojen laittoa, sitten lopetin kun oli olevinaan oireeton sen pari päivää ja PUM - seuraavana aamuna jo aristi räpytellä. :( Jatketaan siis tippojen tiputtelua silmään ja toivotaan että se ennen pitkää menee ohi. Pakkohan sen on, right?

Eli naamaani en saa vieläKÄÄN meikkiä ja sekös kismittää. Tuolla ois kokeiltavana vaikka mitä ihanuuksia mutta ei niin ei. Siispä mennään kynsillä, ja vielä melko simppeleillä.

Kynsiltä löytyy 3 x OPI :n lakkaa eli DS Opulence (etusormi ja nimetön), Meep Meep Meep (keskisormi) ja Anti-Bleak (pikkusormi). En osannut päättää millä lakata niin valkkasin mielestäni mukavasti keskenään sopivat sävyt ja lakkasin menemään. Oli tarkoitus tehdä koristelujakin, mutta elämä osaa viskoa aina vaan uudestaan vastoinkäymisiä niskaan... Niistä lisää postauksen lopussa.*
OPI DS Opulence on väriltään jotakin malvan ja pinkin väliltä. Mukana on holohippua, eli kaunista kimallusta riittää. Mukava kermainen koostumus joka levittyy helposti. 2 kerrosta.


OPI Meep Meep Meep on kaunis vadelmanpunainen, jossa paljon shimmer-hiutaleita. Hiutaleet välkkyvät pinkin ja sinisen sävyissä. Huisin kaunis! Itse jouduin lakata 3 kerrosta että sain täysin peittävän lopputuloksen. Lakka käyttäytyi kuitenkin kauniisti, joten kolme kerrosta ei ollut ongelma.


OPI Anti-Bleak on upea purppurainen creme loistavalla koostumuksella! Tällä oli tosissaan ilo lakata. Lakka levittyi kuin itsekseen kynnelle ja 2 kerrosta riitti täysin peittävään lopputulokseen. I love it!


Mukavaa alkavaa viikkoa!


* Kirjoittelinkin edellisessä postauksessa että koiranpennullani on kennelyskä. No se ei ollut ihan vain kennelyskä. Torstai-iltana soitin eläinlääkärille kun neljäntenä päivänä antibiootin aloituksesta koiran olo ei ollut parantunut ollenkaan ja hengittäminen tuntuu vaivalloiselta. Läähättää, puuskuttaa kaiken aikaa kera rohinan ja pihinän. PE mentiin keuhkoröntgeniin - muutoksia löytyi keuhkoista. Eläinlääkäri kertoi tilanteen olevan vakava koska kyseessä pentu. Konsultoi toista eläinlääkäriä ja yksissä tuumin diagnosoitiin pneumonia eli keuhkokuume. Saatiin lähete Yliopistolliseen Eläinsairaalaan Viikkiin, täytyisi arvioida joutuisiko koira teho-hoitoon. MITÄ?! Koira jolla piti olla kennelyskä. Kuumetta ei ole ollut missään vaiheessa eikä mikään arvo joka viittaisi tulehdukseen ole ollut koholla. Minun pieni, viisikuinen vauvani on pahasti kipeä. Olin shokissa, lähdettiin Viikkiin. Siellä verikokeista ilmeni että verikaasuarvot ok, peruselintoimintojen arvot ok. Päästiin kotiin. Antibioottia jatketaan 3 x päivässä ja koiran tilaa seurataan kotona. Tiistaina koira viedään aamukahdeksalta koko päiväksi takaisin sisätautien osastolle jatkotutkimuksiin. Rauhoitetaan ja otetaan uudet keuhkokuvat, verikokeita ja mitä lie muuta. Tällä hetkellä siis kaikki on auki ja huoli pennusta suuri. Kirjoitan kyllä blogia (vielä kun silmä paranis...) mutta pentu ja sen terveys ajaa kaikesta ohi nyt. Pyydän että pidätte meille peukkuja, että kaikki kääntyy parhainpäin.

2 kommenttia: