12.3.2015

Maaliskuun Lookfantastic Beauty Box

Iiiiih! Ihka ensimmäinen Lookfantastic :n Beauty Box kopsahti meikäläisen postiluukkuun eilen. Voi onnen ja riemun määrää! Hiukanko olin tärinöissäni avatessani laatikkoa. :D

Maaliskuun boxin sisältö.

Paketista löytyi siis kuusi tuotetta, jotka ovat:


  • Cowshed Lippy Cow (arvo £5)
  • Lord & Berry Line/Shade Kajal & Eye Pencil Liner (arvo £10)
  • Wet Brush (arvo £7.99)
  • Nudestix Magnetic Eye Color (arvo £24)
  • Bliss FatGirlSlim (arvo £10.40)
  • Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Defense Serum
Lähdetääs sitten katsomaan jokaista tuotetta vähän tarkemmin. Aloitetaan Cowshed Lippy Cow Natural Lip Balm :sta. Tämä on siis huulivoide, joka sisältää lehmuksenkukan eteerisiä öljyjä (suojaa ja ravitsee huulia), rose geranium öljyä ( =ruusuntuoksuisen pelargonian eteerinen öljy) sekä ylang ylang öljyä (vilkastuttaa verenkiertoa). Voide on parabeeniton ja sulfaatiton, eikä se sisällä mineraaliöljyjä tai vaseliinia. Sisältää sertifioituja orgaanisia ainesosia. Sopii vegeille!

Cowshed Lippy Cow natural lip balm
Tätä olen tänään pitkin päivää levittänyt huulille ja tykkään! Tässä on semmoinen luonnonkosmetiikalle tyypillinen tuoksu, mutta hyvin hento tuoksu, ei pomppaa silmille. Tai nenään. :D Itselläni on huulet todella kuivat ja retaleiset ja tämä on kyllä niitä tehokkaasti pehmittänyt ja kosteuttanut. Ei tunnu tahmaiselta, levittyy mukavasti ja huulet tuntuu selkeästi kosteutetuilta.

Seuraavana vuorossa Lord & Berry Line/Shade Kajal & Eye Pencil Liner. Eli siis musta kajaali, jonka luvataan soveltuvan herkille silmille, käyvän sekä silmän sisä- että ulkorajaukseen, tekevän silkkisen sileää puolihimmeää jälkeä ja olevan helppo kontrolloida ja häivyttää.

Lord & Berry kajal
Tätä en ole itse kerennyt silmiin kokeilla, mutta käteen piirrellessä tuntui varsin pehmeältä ja pigmenttiseltä tapaukselta. Pois peseminen kädestä oli myös kovan työn takana, eli toivo elää että kestäisi silmissäkin kivasti!

Mo! Kaunis mustelma kädessä, hauvavauvalle kiitos. ;)
Wet Brush oli paketin "öö, mikä tää on?"-tuote. Ensinnäkin se loistaa pimeässä. Miksi? :D Löydän harjan kyllä ilman että se loistaa pimeässä. No, onhan se tietenkin erilainen, hauskakin kai. Harjan luvataan selvittävän takut vaivattomasti sekä märästä että kuivasta tukasta. Harjassa on pehmeät IntelliFlex harjakset.

Pimeässä loistava harja, kaikkea sitä!
Mjoo, kyllähän tällä hiuksia harjaa. Harjakset on todella joustavia ja pehmeitä niin kuin paketti lupaa, mutta omat hiukseni ovat älyttömän paksut, luonnonkiharat ja karheat, kuivat ja täten herkästi takkuuntuvat. Vaadin harjaltani siis paljon ja tämä nyt ei ihan yllä sille tasolle. Harja ei revi tai jumitu tukkaan, mutta se ei myöskään selvitä omia hiuksiani tarpeeksi. Joustavat harjakset joustavat ikään kuin liikaa - kun iso takku tulee kohdalle, harjakset joustaa sivulle ja takku jää selvittämättä. Tämä siis oli huti minulle.

Ihana, ihana Gilt!
Nudestix Magnetic Eye Color sävyssä Gilt on hitti! Tämä on siis pitkäkestoinen vedenkestävä luomivärikynä. Ideaali rasvoittuville luomille. Tämä on über-pehmeä (ei kuitenkaan murene tai sottaa!), levittyy silkkisen iisisti ja tarraa hyvin kiinni ihoon. Jes! Tämä tuli jäädäkseen.

Nudestix Gilt iholla.
Jjjaaaa sitten mennääkin taas sinne hudin puolelle - ainakin luulen niin. Kyseessä siis Bliss FatGirlSlim. Tuotteen luvataan saamaan ihon näyttämään ja tuntumaan kiinteämmältä. Ohjeena: Levitä kaksi kertaa päivässä ongelmakohtiin, hieroen 20 - 30 sekunnin ajan vähentääksesi selluliittiä ja parantaaksesi ihon rakennetta ja sävyä.

Bliss Fatgirlslim
Mä en jotenkin jaksa uskoa tämmösiin voiteisiin. Na-aa, ei pysty. Tämä pitää sisällään jotakin QuSome kapseloitua kofeiinia. Tuotteen tuoksu on omaan nenääni inha. Mentholin tyyppinen tuoksu yhdistyy johonkin käsidesityyppiseen hajuun. :D Voide on myös tosi luirua, hirmuisen vetistä.

Siitä sitten iholle läiskimään! ;D
Onneksi sokerina pohjalta löytyy Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Defense Serum, joka on aivan ihana! Seerumin luvataan taistelevan vapaita radikaaleja vastaan, näkyvästi vähentävän jo olemassa olevia ryppyjä ja estää uusien synnyn sekä tietysti kosteuttaa ihoa.

Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Defense seerumi
Suihkun jälkeen sipaisin tätä kasvojeni iholle ja olin myyty. Ensinnäkin plussaa pipettipullosta - hygieeninen ja helppo. Seerumi on mukavan ohkaista ja notkeaa, levittyy ongelmitta iholle ja imeytyy hetkessä. Ei jätä kasvoille minkään sorttista öljyistä tunnetta ja tuoksuu UPEALLE! Kukkasille, kesälle. On myös varsin riittoisaa tavaraa.

A small drop goes a long way!
Siinä olis mun eka Lookfantasticin boxi. Mitäkö olen mieltä? No pari hutia tästä löytyi, harja ja selluliittivoide. Mutta niitä hittejä löytyi myös. Eniten olen innoissani seerumista ja luomivärikynästä, myös huulivoide on kelpotuote jonka varmasti käytän loppuun. Kajaali nyt on suht perustuote, eli ei aiheuttanut sen suurempaa fiilistä. Mutta kelpopaketti! Taidan tilata ensi kuussakin. :)

Huomenna on jo perjantai eli ihanaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti