25.3.2015

Pinkki silmämeikki

Heipä hei rakkaat lukijat!


Kevät se tulla jollottaa (tulee se, vaikka ainakin täällä on tänään sadellut lunta...) ja mieleni halajaa värejä. Mitä kirkkaampaa, räväkämpää ja sähäkämpää sen parempi. :)

Kävin tässä päivänä eräänä shoppailemassa sekä Anttilassa että Kicksissä. Tässä postauksessa nähtävässä silmämeikissä käytin uutta palettia jonka ostin Kicksistä. Se on Viva la Diva Make up kit eyes-face & cheek. Tästä löytyy 8 upeaa, hyväpigmenttistä säihkyvää luomivärinappikaunotarta, sekä pohjassa on salalaatikko josta löytyy vielä poskipuna ja puuteri. Wow. Tykkään. Hintaa tällä oli 10,90€ joka on mielestäni varsin kelpo hinta tälle paletille!

Viva la Diva Make up kit eyes-face & cheek
Liikkuvalle luomelle käytin vasemman ylänurkan vaaleanpunaista nappia, ulkonurkkaan käytin ylärivin oikeanpuoleisinta nappia, luomivaossa on ylärivin toisena olevaa violettia ja silmän sisänurkassa kirkastusta tuomassa valkoista. Kulmaluulle sipaisin saman paletin vaaleaa kimaltavaa puuteria.

Luomivärinapit ovat pehmeitä, pigmenttisiä, levittyvät luomelle hyvin ja ovat helposti häivytettäviä. Värit myös paletissa on valmiiksi mietitty niin että sopivat yhdessä käytettäviksi. Kätevää!

Tämä oli oikeasti positiivinen yllätys kuinka hyvälaatuinen setti tämä on. :)

Rajaukset on tehty The ONE Eye Liner Stylo rajaustussilla, ripsissä kaksi kerrosta Sensai Mascara 38 °C Volumising mascaraa ja kulmissa Dermosil eyebrow pencil (medium).

MUS Culture & Lollipop
Sitten päästäänkin niihin muihin ostoksiin joihin sorruin. Eli huulimeikin tein kahdella uudella tuotteella, jotka myös tarttuivat matkaani Kicksistä. Kyseessähän ovat Make Up Store huultenrajauskynä Lollipop & Make Up Store huulipuna Culture. Huulipuna on mallia sparkling, eli shimmeriä löytyy. Tykkään näistä kuin hullu puurosta! Mukava myyjä auttoi löytämään yhteensopivan kynän ja punan. Huultenrajauskynällä hintaa 15€ ja huulipunalla 19€.Viimeinen tässä postauksessa nähtävä uutuus on myös Make Up Storelta ja se on ihana-ihana-ihana Wonder Powder sävyssä Sinai. Tällä saa aivan mielettömän ihanan hehkun poskipäille, nenänvarteen, otsaan jne. Tuo on ihan hullun riittoisaa, pieni määrä riittää tuomaan säihkettä ja hehkua. Myyjä sanoikin että tää kestää sulla loppuelämän. :D Hah, saas nähdä. Hintaa tällä oli 43€, aika suolainen hinta joo, mutta puuteria purkista löytyy melkoinen määrä (11g) ja on tosiaan riittoisa.

MUS Wonder Powder Sinai
Pohjaan käytin kaappiin unohtunutta Clarins Teint Eclat Mat meikkivoidetta sävyssä 05 Coquille. Mahtituote tällaiselle sekaiholle - peittää muttei ole paksu, iho on kuulas, muttei kiiltele. Tässä on myös SPF 15.

Clarins Teint Eclat Mat Autofocus
Muut pohjassa käytetyt tuotteet on tutut: Lumene CC Color Correcting Concealer, Malu Wilz lifting concealer, Lily Lolo Mineral Foundation (Blondie) + Finishing Powder Flawless Silk sekä Dr. Hauschka Matte and shimmer blush trio.


Kuinkas teillä muilla, miellyttääkö pinkki väri silmämeikissä? :)

2 kommenttia:

  1. Sun kasvoilla ja tukalla passaa kyllä niin hyvin esitellä myös meikkejä ja kampauksia. Tässä on molemmat just onnistuneet.

    VastaaPoista