1.9.2015

Kelmukynnet

Heipat! Ja mukavaa syyskuun ekaa! ^_^

No kylläpäs minä nyt innostuinkin näitä postauksia tehtailemaan. Älkää kuitenkaan liiaksi tottuko! :) Olen pohtinut että alkaisin julkaisemaan postauksia kolmesti viikossa. Oisko MA, KE, PE hyvä tahti?

Asiaan! Kokeilin taas uutta tekniikkaa kynsien koristelun saralla. Elmukelmuilua! Itse toteutin nämä niin että lakkasin ensin kynnet valkoiseksi Lillibun Enchantress' Kiss lakalla. Sitten tiputtelin muutaman tipan muita tässä manikyyrissä käyttämiäni kynsilakkoja (Essie Tart Deco, Lillibun Sorcerer's Flame ja Kiko 326) kertakäyttölautaselle. Leikkasin elmukelmusta kolme palaa ja rytistin ne pieniksi palloiksi. Yksi kelmupallo per väri. Sitten vaan elmukelmupallo pieneen sievään kätöseen, kastamaan se kynsilakkaan ja töpsöttelemään kynsille. Supersimppeliä!

Kynsien ympärys kannattaa suojata, sillä kelmupallolla töpsötellessä lakkaa menee varmasti yli kynsienkin. Tai minulla ainakin meni! Käytin Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL :iä, eli nestemäistä lateksia suojaamaan kynsinauhat ja sormenpäät. Säästyy aikaa ja vaivaa kun voi vaan nyhtäistä kuivuneen lateksin veks kun koristelut on valmiit. Tykkään!

Ensi kerralla voisin tehdä kelmukynnet kahdella lakalla. Sen voi toteuttaa niinkin että alle lakkaa vaalean lakan ja kun se on täysin kuiva lakataan kerros tummempaa lakkaa päälle. Sen ollessa vielä märkä otetaan kelmupallo ja töpsötellään, se vie mennessään tummaa lakkaa paljastaen alle lakattua vaaleampaa lakkaa. Lopputulos on marmoroidun näköinen.

Mitäs tekniikkaa seuraavaksi kokeiltais? Heittäkääs ehdotuksia murut! <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aika vinkeet tuli juu, mutta vinkeä se on itse lakkaajakin. :)

   Poista
 2. Hauskat lakkaukset!

  Jos päätät julkaista kolmesti viikossa blogissa, niin ota ihmeessä ti, to ja la julkaisupäiviksi! Joskus tuntuu että ma, ke ja pe -julkaisijoita on paljon ja muina päivinä on hiljaisempaa niin tasapainottaisi kivasti...? :)

  Tekniikkaehdotuksena heitettäköön Sugar spun -kynnet; ootko kokeillut? Itse en ole vielä testannut lajia, joten tällaista on hyvä mennä ehdottelemaan. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ti, to & la se on siis! :)

   Hei joo, sugar spun voiskin olla kiva! En oo ennen kokeillut mutta sillä tekniikalla sais kyllä mageet kynnet aikaiseksi. JOS siis onnistuu hommassa. ;D

   Kiitos ehdotuksista, muru! <3

   Poista
 3. Hauskat kynnet :-) pitäisi itsekin kokeilla joskus tuota kelmuilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. :) Kokeile ihmeessä. On niin iisit tehdä ja helppo saada erilaisia lopputuloksia vaihtelemalla lakkojen sävyjä. :)

   Poista