30.8.2015

piCture pOlish Revenge

Heippa pupuset! 

Kuten varmasti olette huomanneet, blogi on pysynyt vaiti reilut kolme viikkoa. Henkilökohtaisessa elämässäni puhaltaa melkoiset muutoksen tuulet... Ei siitä sen enempää tällä erää. Nyt olen takaisin - joskaan en voi luvata blogin päivittyvän kovin tiuhaan. Pysytelkää matkassa kuitenkin, jookosta joo.

Eipä ole tullut kynsiäkään lakattua viikkokausiin, mutta eilen tartuin taas lakkapulloon ja annoin sudin laulaa. Feels good! Halusin kynsille jotain särmikästä, jotain syntistä. Ja minkäs muunkaan olisin valinnut kuin piCture pOlish Revenge :n!

Revenge kuuluu Vampy Chameleons kokoelmaan jota on saatavilla rajoitetun ajan. Omani olen ostanut CesarsShopista. (Psst, jos kiinnostus tähän lakka-kaunottareen heräsi niin näitä näyttää olevan varastossa siellä vielä!

Revenge istuu nätisti kyllä kokoelmaan. Lakka on tosiaan vampy. Täydellinen vampeille, viettelijättärille. Ja toki kaikille muillekin tummanpunaisen ystäville! Lakassa on punertavan oranssia shimmeriä mukana, joten lakka shiftaa kauniisti oranssista punaiseen eri valaistuksissa. Tuo huisin kaunista syvyyttä tuo shimmer!

Koostumus oli napakymppi omaan makuuni. Paksuhko, olematta kuitenkaan jankkia. Levittyy kauniisti, eikä valu kynsinauhoille. Helppo lakata ja kuivuu nopeasti. Kuvissa kynsillä kolme kerrosta. Kaksikin olisi saattanut riittää, mutta olen tottunut laittamaan sen kolmannen kerroksen - ihan varmuuden vuoksi.

Huomaa että syksy tekee tuloaan kun tummat sävyt houkuttaa, eikä teekään enää mieli maalailla kynsiä neonväreillä. :) Kesä on ihan jees, mutta mä olen kyllä syysihminen. Rakastan pimeneviä iltoja, viilentyvää säätä, luonnon väriloistoa, vesisadetta ja sitä kun voi kietoutua lempineuleeseensa. Rojahtaa sohvalle viltin alle juomaan kuumaa kaakaota. Ah. <3

Mites te, ketuttaako kun kesä alkaa olla ohi vai odotatteko jo syksyä?

6 kommenttia:

  1. Kerrassaan upea lakka! Kyllä mua vähän ketuttaa, että kesä on ohi. Elän toivossa, että tulisi kunnon talvi, syksy voisi mennä nopsaan ohi. Ei ole ihan mun piece of cake. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvikin on ihana vuodenaika, jos on tosiaan kunnon talvi! Mutta nautitaan nyt syksystä ensin. ;)

      Poista
  2. Täällä ollaan vieläkin. <3 Ihanaa, että olet palannut!
    Tuo lakka on kyllä upea ja sopii syksyyn oikein hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi rakas, ihanaa että pysyt mukana. <3

      Melkein pääs yllättämään tämä lakka, ei ollukaan ihan vaan peruspunainen. Tykkään kyllä kovasti. :)

      Poista
  3. On se kyllä hieno. Tsemppiä sinne muutoksen tuulten keskelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! :) Ja kiitos muru. "Hetken" joutuu tästä itseään keräillä, mutta eiköhän se siitä.

      Poista