1.8.2015

Viva la Diva Shame on you & pinkki meikki

Leppoisaa lauantaita murut! Ja elokuuta, voi hyvänen aika... Elokuun eka päivä. Huhhuijaa, mihin ihmeeseen aika oikein katoaa!
Viva la Diva Shame on you


Huulipunakokoelmani kasvoi taas yhdellä edellisellä reissullani Kicksiin. Olen kovin tykästynyt näihin Viva la Divan puniin. Seisoskelin pitkän tovin hyllyn edessä pyöritellen punia kätösissäni ja swatchaillen niitä kämmenselkään. Päädyin lopulta tähän kaunokaiseen: 95 Shame on you.

^_^
Sävy on kaunis vanha roosa. Vähän sellainen "your lips but better" -sävy. Ei pomppaa erityisesti esiin, mutta piristää ilmettä ja sopii moneen meikkiin. Koostumus tässä on miellyttävä. Pehmeä, helposti levittyvä ja kosteuttavan tuntuinen. Nämä punathan sisältävät huulia pehmentävää E-vitamiinia. Tuoksuu makean herkulliselle, mutta ei häiritsevän voimakkaasti. Kestää muutaman tunnin hyvänä huulilla (itselläni käytössä Kicksin lip primer huulipunien alla) ennen kuin punaa tarvitsee lisätä. Hinnalla näitä huulipunia ei ole pilattu, 8,80€ ei ole tosiaan paha hinta näin hyvästä punasta! :)

Muu meikki noudattelee söpön tyttömäistä linjaa. Mahdollisimman freshi pohja, pinkkiä ja hennon vaaleanpunaista silmiin ja siinäpä se. :) Täytyisi kyllä huulipunashoppailun sijaan ostaa joku värikäs luomiväripaletti. Tosin, kohtahan se on syksy täällä ja voi taas unohtaa värikkäät meikit. ;)

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
MAC Studio fix fluid NC15
Lily Lolo Finishing powder Flawless silk
The Body Shop lightening touch 01
Make Up Store wonder powder Sinai
Clinique bashful plum

Silmät:
KIKO 03 Bright night lights paletti (pinkki luomivärinappi)
Make Up Store microshadow Nox
Maybelline The Nudes paletti (vaalein mattasävy)
Oriflame the ONE eye liner stylo
Oriflame the ONE volume blast mascara
Isadora eyebrow pencil 32 dark brown

Huulet:
Viva la Diva #95 Shame on you

Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Tosi nätin sävyinen puna. :)

    VastaaPoista
  2. oi vitsi, ihana puna! Just tollanen sävy joka sopii kaikkeen! Täytyypä napata mukaan seuraavan kerran kun Kicksissä käyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just semmonen tää on. :) Nappaa ihmeessä! Mä jo suunnittelen seuraavaa reissua Kicksiin, joudun ehkä yhden nudepunan vielä kotiuttaa. ;)

      Poista