31.7.2015

Emma S. cleansing facial wash & eye makeup remover

Heippa hanit!

Kävin tässä päivänä eräänä Kicksissä ostoksilla. Etsinnässä oli silmämeikinpoistoaine ja vaahtoputsari. Molemmat löytyi ja päädyin kokeilemaan itselleni uutta merkkiä Emma S. Nyt olen näitä käyttänyt meikinpoistoon ja jonkunlainen mielipide on tuotteista muodostunut.

Emma S. eye makeup remover

Maitomaisen koostumuksen omaava silmämeikinpoistoaine hoitaa hommansa ihan hyvin. Tuju vedenkestävä rajaus ei lähtenyt tällä kokonaan, mutta kevyempi meikki puolestaan kyllä. Tuote on tuoksuton ja sisältää E-vitamiinia. Se mistä pidän tässä on se, että tämä ei tunnu kuivattavan herkkää silmänympärysihoa tippaakaan. Ei kiristelyä tai kuumotusta, mahtavaa. Miinuspuolina purkin kierrekorkki ja se että tämä kirvelee jos sitä eksyy hitusenkaan silmään. Hintaa tällä oli 14€ Kicksissä, purkista löytyy tavaraa 150ml.

Emma S. cleansing facial wash

Tähän ihastuin kovasti! Pieni määrä tuotetta kämmenelle, vettä perään ja hierotaan käsiä yhteen kunnes vaahto on muodostunut. Sitten vain pyöritellään kasvoille ja huuhdellaan. Meikki on tipotiessään! Kasvot ovat puhtaat, muttei natisevan ylipuhtaat. Juuri passeli! Tuoksu ei tässä ole omaan nenääni se kaikkein paras, se on jotenkin lääkemäinen. Mutta se nyt on pieni paha, tuoksu kun ei jää kasvoille. Myös tässä on kierrekorkki, josta en itse pidä. Hintana Kicksissä 17€ / 125ml.

Kumpikaan tuotteista ei sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Olen näihin tyytyväinen ja tulen käyttämään molemmat loppuun. Silmämeikinpoistoainetta en ehkä ostaisi uudelleen. Ei siksi että se olisi huono, mutta parempiakin on nähty. :) Vaahtoputsari puolestaan voi hyvinkin päätyä ostoskoriini uudelleen!

Onko Emma S. tuotteet teille tuttuja? :) Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti