31.3.2015

Shoppailua: The Body Shop


Heippa! Olis seuraavan ostospostauksen aika ja tällä kertaa parrasvaloissa The Body Shop. Sen suhteen aikas ihanaa että takatalvi pukkas just nyt, kun ostin tämän kasan ihania juttuja itseni hemmottelua varten!

Saaliini The Body Shopista
On ihan parasta kun ensin joutuu rämpiä tuolla loskasohjossa tuulen tuivertaessa kylmästi, tulla sisälle ja paeta pitkään kuumaan suihkuun kera ihanan tuoksuisen suihkugeelin ja sen jälkeen helliä ihoa vartalovoilla ja yönaamiolla. Arjen luksusta todellakin!

Pink grapefruit shower gel
Verigreipinsiemenöljyä sisältävä saippuaton suihkugeeli on hurmaavan tuoksuinen. Tuoksu on pirteä ja kirpsakka - omaan nenääni aivan ihana tuoksu! Tämä sisältää myös hunajaa, sekä kookoksesta johdettua ihoa puhdistavaa ainesosaa. Suihkugeeli vaahtoaa maltillisesti, pesee ihon puhtaaksi jättämättä sitä kuitenkaan natisevan tuntuiseksi.

Pink grapefruit body butter
Saman sarjan vartalovoi sisältää verigreipinsiemenöljyn lisäksi voipuunvoita joka TBS:n sivujen mukaan hoitaa ja suojaa ihoa, sekä kaakaovoita joka on tehokas ihonkosteuttaja. Se sulaa kehon lämmössä imeytyen nopeasti. Tässä myös sama ihana kirpsakka tuoksu. Ihana täyteläinen koostumus joka on helppo pyöritellen imeyttää ihoon. Kosteuttaa hyvin, iho tuntuu kimmoisalta ja jotenkin napakammalta tämän käytön jälkeen.

Mukaan lähti myös Vitamin E Sink-in moisture mask jota on kuvailtu The Body Shopin sivuilla näin:

Tehokkaasti kosteuttava geelivoidenaamio palauttaa hetkessä kosteuden kuivaan, kireään ihoon. Silottaa pieniä juonteita ja jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. Pyyhi pois tai jätä vaikuttamaan iholle yön yli - heräät iho hehkuen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Vitamin E sink-in moisture mask


Tätä en ole vielä kasvoille asti saanut, mutta pikapuoliin kyllä kokeilen! Sen verran hyvältä kuulostaa lupaukset tämän kohdalla. :)

Drops of youth bouncy sleeping mask
Tämä mielenkiintoinen uutuus oli pakko ostaa myös! Kyseessä on Drops of youth bouncy sleeping mask. Tästä tuleekin seuraavaksi ihan oma postauksensa. Olen tätä nyt viikon verran käyttänyt joka yö myyjän ohjeen mukaan (jatkossa pari kertaa viikossa) ja haluan jakaa kokemukseni ja mietteeni tuotteesta ihan omassa postauksessa.

Yönaamion mukana tulee pieni spaatteli. Jes, hygieenistä!
Mutta siis tämä on kosteuttava yönaamio joka sisältää alppitähden kantasolu-uutetta. Kasvien kantasolujen olisi määrä stimuloida ihon omia soluja uusiutumaan nopeammin. Palataan tarkemmin asiaan seuraavassa postauksessa!

Lightening touch valovoide
Viimeisimpänä esiteltävänä ostoksena löytyy Lightening Touch valovoidekynä. Omani on sävy numero 01. Toimii samalla mekanismilla kuin muidenkin merkkien valovoidekynät - kynää kiertämällä annostellaan voidetta kynän kärjessä olevaan siveltimeen ja siitä levitetään sitten kohtiin joita haluaa korostaa tai häivyttää. Tämä sisältää ihoa kosteuttavaa ja suojaavaa marulaöljyä, sekä mehiläisvahaa ja antioksidanttista E-vitamiinia. Hyvä perustuote joka hoitaa hommansa! Sävy on iholleni sopiva ja se on helppo taputella sormenpäillä iholle. Tykkään.

Semmoset oli shoppailut The Body Shopista! :) Kaikki tuotteet ovat mieluisia ja tulen varmasti käyttämään loppuun. Suihkugeeli ja vartalovoi tuoksui niin herkulliselta ja sai ihon tuntumaan hyvältä että harkitsen jo uutta reissua tuonne. Siellähän on huisin laaja valikoima näitä eri tuoksuisina. Samaten body mistit houkuttaisivat kovin.

Löytyykö teiltä lempparituotetta The Body Shopista? :)



4 kommenttia:

  1. Body Shopilla on kaikkea ihanaa, mutta ihan joka kerta kun menen käymään myymälässä, niin mulle iskee joku itaruuskohtaus, enkä raski ostaa enempää kuin yhden tuotteen. :D On se ihme, netistä tilaillessa en mieti hintoja läheskään samalla tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on ihan jäätävän ihania tuotteita! Vois kuluttaa tunteja vaan pyöritellen erilaisia purnukoita käsissä, tuoksutellen testereitä, lukien purkinkylkiä... Toi on muuten ihan totta että kun netistä tilaa niin paljon helpompaa on ostella hinnasta viis. Kaupassa taas herkemmin katsoo että "Ai 15€, no enpä tiedä..." :D

      Poista
  2. Pink Grapefruit -sarja on aivan ihanan tuoksuinen, sain anopilta sitä viime kevään synttärilahjaksi, yummy!

    VastaaPoista