3.4.2015

Drops of youth bouncy sleeping mask

Heheii ja hyvää pääsiäistä pupuset! :)

Ostin tosiaan viime shoppailureissulla The Body Shopista Drops of youth bouncy sleeping maskin. Käytin tätä kosteuttavaa yönaamiota myyjän suosituksen mukaan ensin viikon joka ilta ja nyt siirryn siihen pari kertaa viikossa rytmiin. Mitäkö mieltä olen tästä? Tykkään! Kovasti.

Yönaamio sisältää alppitähden kantasolu-uutetta, joka stimuloi ihon omia soluja uusiutumaan. Auringonkukkaöljyä, kofeiinia ja babassuöljyä löytyy myös.

Koostumus tässä on kyllä hassu! Kuten nimessä oleva bouncy sana jo antaa olettaa, tämä on kiinteää, mutta joustavaa, kimmoisaa. Mukana tulee kätevä pieni spaatteli jolla naamiota on hygienistä annostella kasvoille. Yksi spaattelillinen riittää koko kasvoille ja kaulalle, eli riittoisaa tavaraa on!

Itselläni iho herkästi kiristelee hellävaraisesta putsarista huolimatta. Tämä naamio helpottaa kiristelyä heti ja iho tuntuu heti kosteutetulta kun naamion on hieronut kasvojen iholle. Levitän tämän yleensä tuntia ennen nukkumaan menoa, mutta silti kasvoilla on vielä tahmainen tunne ja tyynytakertumista esiintyy. :D Jos lähmäisyys yövoiteissa ärsyttää, en lähtisi tätä ensimmäisenä suosittelemaan.

Viikon käytön jälkeen tuo kasvojen ihon kiristely on selkeästi helpottanut, iho on kaiketi saanut kosteustasapainoa sen verran kuntoon ettei ärsytystä iholla ole kuten ennen. Tämä on tuote jonka riemusta kiljuen käytän loppuun ja voisin hyvin ostaa uudenkin! Tavaraahan tästä purnukasta löytyy 90ml ja hintaa 28.50€. Purnukasta puheenollen, yönaamio on pakattu painavaan lasiseen purkkiin. Joudun aina oikein keskittymään kun purkkia käsittelen etten vain vahingossakaan sitä lipsauta käsistäni. 

Tuoksu on miellyttävä, raikas, vihreä. En saa kiinni mikä tässä tuoksuu mutta vihreä kuvaa sitä hyvin. :D Haju ei ole tosiaan voimakas, eikä jää "nenään pyörimään" häiritsevästi.

Ihoni herkästi reagoi uusiin (kenties iholleni epäsopiviin...?) tuotteisiin puskemalla epäpuhtautta pintaan mutta tätä käyttäessä ei yhden ainutta uutta näppyä näkynyt. :) Aina plussaa! Kosteuttaa, rauhoittaa eikä tuki huokosia. Me like alot!


Oletteko te jo kokeilleet tätä? Mitäs piditte? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti