14.2.2015

Kuivien käsien hemmottelua

Näin talvella tuppaa kädet kuivumaan ja iho huutaa kosteutusta. Päätinkin pitää hemmotteluhetken käsille ja kaivoin kaapin kätköistä kaksi OPIn naamiota, jotka sopivat käsille ja jaloille.


Vasempaan käteen levitin OPI Manicure Pedicure Cappuccino Mask:n ja oikeaan puolestaan OPI Manicure Pedicure White Tea Mask:n. Tuoksu molemmissa on huumaava! Ihana makea, täyteläinen tuoksu.

Koostumukseltaan nämä ovat varsin jytkyä tavaraa, melkein kuin savea kätösiin sivelisi ja kuivuu samaan tapaan myös. Eipä se ihme ole, sillä Kaoliini (eli valkosavi) on INCI:ssä toisena molemmissa.
Nämä tosiaan levitetään puhdistetuille ja kuivatuille käsille (tai jaloille) ja annetaan vaikuttaa 5min. Tämän jälkeen naamio pestään pois.

Ennen naamiota


Naamio vaikuttamassa


Naamion jälkeen


Ennen naamiota


Naamio vaikuttamassa
Naamion jälkeen

Iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä naamion pois pesemisen jälkeen. Jos iho aikaisemmin on tuntunut kiristävältä, ei kiristä enää! 

Jatkoin hemmottelua levittämällä kynsinauhavoidetta sitä kipeästi kaipaaville kynsinauhoilleni.


Reilusti vaan ja ei kun hieromaan!

Kynsinauhat kiittää.

primo cuticle balm walnut


Kyllä kädet kiittää! Helposti sitä unohtaa käsien rasvauksen ja sen muistaa vasta kun kädet on jo punaiset, karheat, hilseilevät ja kipeät. Tai ainakin itselläni näin.


Valmista! Toivottavasti teillä on ollut ihana ystävänpäivä ja perjantai 13.päivä sujahti ohi ilman epäonnea. ;) Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Vitsi, käsien kuorinta! Mun pitäis testata tota, ku käsien iho kirraa jatkuvasti...

    VastaaPoista
  2. Nää on oikeesti yllättävän hyviä! Ensin tämmönen käsiin, sit jotain super-kosteuttavaa käsirasvaa niin ei taatusti kirraa enää! :)

    VastaaPoista