10.2.2015

Kurkistus pohjaan

Edellisessä postauksessa nähtiin ihoni täysin naked, eli ilman meikkiä. Tässä postauksessa nähdään ihoni meikkipohjan jälkeen. Käyttämäni tuotteet tuovat sopivasti peittoa näpyille ja tasoittavat ihon sävyä ja punoitusta. Minä tykkään! Tarkastellaanpas tuotteita hiukan lähempää.Ensimmäiseksi levitän iholleni Biotherm Skin Best CC voiteen. Itselläni on käytössä vaalea sävy, varsin vaaleahipiäinen kun olen. Minulla on useita BB voiteita ollut ja tämä Biothermin CC-voide päihittää kaikki 6 - 0! Tästä tulee sävyä juuri sopivasti, voide on kevyt ja levittyy helposti, ei rullaannu. Ihana! Tässä on myös aurinkosuojakerroin 25!

Punoitukseen taipuvainen ihoni tykkää Lumene CC Color Correcting Concealer peitevoiteesta. Sävynä minulla on light / medium, sopii hyvin yhteen Biothermin CC-voiteen kanssa. Peitevoiteessa ei ole hajusteita eikä parabeeneja. Tämä on mahtava tuote, auttaa ihan oikeasti punoitukseen! Itselläni nenänpielukset ovat punaiset, usein myös posket. Peitevoide piilottaa tehokkaasti punoituksen ja levittyy iholle tasaisesti.Lily Lolo on minulle uusi tuttavuus, sillä tilasin ihka ensimmäiset tuotteet ko. merkiltä pretty.fi:stä viime viikolla. Pretty.fi viettää helmikuun 5-vuotis synttäreitä ja heillä on myös Lily Lolot tarjouksessa, kannattaa käydä kurkkaamassa!Käytössäni on siis Lily Lolo Mineral Foundation sävyssä Blondie ja Finishing Powder Flawless Silk. Tuotteet pyörittelen kasvoille Lily Lolon Super Kabukilla ja puuterisiveltimellä. Voi hyvänen aika miten pehmeät nämä siveltimet on! Kuin silkkiä! Aikaisempi kabukini on Yves Rocherilta ja se tuntuu ikävän karhealta, ainakin nyt kun tiedän että tarjolla on silkkisen pehmeää kabukia myös!
Yksinään mineraalipohja ei peitä tapauksessani tarpeeksi, mutta CC voiteen kanssa tulos on mieleinen. Luonnollinen, ei kakkumainen tai liian meikatun näköinen. En varmasti vaihda Lily Lolosta pois, laatu on huikea!Itselleni iski järkyttävän ärhäkkä flunssa, viikko taitaa mennä tätä potiessa. Teille toivotan mukavaa viikonjatkoa ja pysykäähän terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti