16.2.2015

Meikkileikkiä

Eilen illalla iski inspiraatio meikata - kunnolla. En ole montaakaan kertaa aikaisemmin meikannut silmiäni kovinkaan tummasti, tai smoky eye -tyylillä, mutta nyt halusin kokeilla. Flunssa on ollut päällä jo viikon ja aika käy pitkäksi, heh...


Pohjana on Biotherm Skin Best CC-voide, Lumene CC Color Correcting Concealer peitevoide, Lily Lolo Mineral Foundation sävyssä Blondie ja lopuksi Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk.

Luomilta löytyy mustaa, tummanharmaata ja valkoista helmiäistä. Merkkejä en turhaan luettele - jotakin vanhoja luomivärinappeja vain. :D Ostin juuri Lavera Cappuccino Cream 02 luomiväripaletin, josta löytyy 4 kaunista ruskeansävyistä luomiväriä. Seuraavaksi onkin luvassa ostospostaus! :)

Niin ja käytinpä tässä meikissäni toista uusinta ostostani - Dr.Hauschka Matte & Shimmer Blush Trioa! Myös tästä lisää ostospostauksessa.

Kulmia on vahvistettu Dermosil eyebrow pencil medium :lla.

Ripsiin on sudittu muutama kerros Lumene Volumizing Mascaraa.


Huulilta löytyy ihana nude Paese sävyssä 38. Tämän ostin muistaakseni I love Me messuilta ja hyvä että ostin. Tykkään hulluna!

Pelkäsin hirveästi alkaa pakkaamaan tummaa väriä luomiini, olin varma että lopputulos on kaikkea muuta kuin kaunis. Häivyttelinkin ehkä jopa liikaa kun tuntui että naama näyttää ihan vieraalta. Lopputulos kuitenkin miellyttää omaa silmää. Ei huono tällaiselle noviisille, vai mitä? :)


Tässä kuvassa kamera on tallentanut ihoni sävyn liian keltaisena, mutta koska olen surkea muokkaamaan kuvia, eikä muistikortilta löytynyt yhtään edestäpäin otettua kuvaa (paitsi tämä keltanaamakuva!) niin tällä mennään. Koittakaa kestää. :)


Maanantai alkaa olla voiton puolella! Enää TiKeTo ja on taas perjantai! Mahtavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki! Upean sumuiset silmät ja kuulas iho!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik! Blogin eka kommentti, ja vieläpä Neiti Kameleontilta! *tähän semmonen pieni riemu-pomppimis-hetki* :D Kiitos kaunis!

      Poista