5.2.2015

Tästä se lähtee!

Otetaas tähän ihan alkuun vähän esittelyä! Päätin perustaa blogin huomattuani että ihoni ei ole entisensä ja on ryhdyttävä tositoimiin. Miksipä en samalla kirjoittaisi kokemuksistani blogiin, kirjoittaisi arvosteluja käyttämistäni tuotteista ja kertoisi mikä minua on matkan varrella auttanut. Aikaisemmin olen voinut vain summanmutikassa valita jonkun putsarin ja kosteusvoiteen ja se on ollut ok. Vaan eipä ole enää...

Ikää on mittarissa 28, kesällä vaihtuu tauluun 29. Ryppyjä on parin viime vuoden aikana ilmestynyt otsaan, silmien seudulle jne. Perheestäni löytyy pari alle kouluikäistä lasta - rypyt sen kuin syvenee... ;) Ihoni on pintakuiva sekaiho (ehkä?) joka on taipuvainen puskemaan näppyä pintaan ja punoittaa. Hassua. Aikaisemmin ihoni on ollut selkeästi enemmän kuiva kuin mitään muuta, mutta ihotyyppi tietysti voi muuttua elämän varrella ja minulle on käynyt juuri niin.

Mitenkä matkani kosmetiikan maailmassa siis alkaa? Ihan ensiksi varasin ajan Salon Dayluxiin. Katselin ennakkoon heidän kotisivuiltaan mitä hoitoja olisi tarjolla ja päädyin ANESI DERMO CONTROLE syväpuhdistukseen (74€ / 60min)

Näin kyseistä kasvohoitoa on kuvailtu Salon Dayluxin sivuilla:

Sis. alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, ultraäänipuhdistus, ultraääni mikrohieronta, naamio, dekolte-alueen hieronta, seerumi, päivävoide
Rasvaisen ihon hoito. Poistaa epäpuhtauksia!

Taustalla soi rauhoittava musiikki, tila oli kaunis. Harmoninen tunne valtasi mielen kun kävin makaamaan lämpöisen, pehmeän viltin alle. Kosmetologi Elen on mukava, iloinen ja rento. Joissain paikoissa on ollut jotenkin kiusaantunut olo kun on esimerkiksi kasvohoidossa, ei oikein tiedä pitäisikö puhua vai olla hiljaa jne. Mutta ei kyseisessä paikassa! Juteltiin Elenin kanssa kasvojenhoitorutiineistani ja ihoni kunnosta, suunniteltiin miten hoidetaan sitä jatkossa. Kasvohoito oli oikein miellyttävä ja teki selkeästi puhtaamman, sileämmän ja hehkuvamman iho. Elen putsasi kasvojani myös mekaanisesti, mutta ihan kaikkia miliumeja ja mustapäitä ei saatu yhdellä hoitokerralla pois. Menen uusintakäsittelyyn muutaman viikon päästä. Elen valitsi minulle kotiin sopivat tuotteet ja nehän ovat:

Sesderma Salises facial Moisturizing gel (50ml / 72€) 
Sesderma Salises facial Astringent mask (75ml / 32€)Kosteuttava geeli on öljytön ja se on tarkoitettu rasvaiselle ja akneiholle. Geeli sisältää myös antibakteerista salisyylihappoa. Tuotteen luvataan puhdistavan, rauhoittavan ja kosteuttavan ihoa, sekä vähentävän talineritystä ja tulehduksia.

Naamio on tarkoitettu seka- ja epäpuhtaalle iholle. Tuotteen luvataan rauhoittavan ja lievittävän ihon tulehduksia, sekä tasoittavan ja virkistävän ihoa. Naamio puhdistaa voimakkaasti ihoa ja säätelee talineritystä.

Kyseisistä tuotteista tulee oma postauksensa. :) Mutta tästä kaikki alkaa. Tervetuloa mukaani kosmetiikkamatkalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti