19.2.2015

Shoppailun huumaa!

Shoppailu on ihanaa. Etenkin meikkien ja hiusjuttujen! On ihana napata hyllystä puteli toisensa perään käsiin ja tutkia. Vertailla ja lopulta päätyä siihen omasta mielestään parhaaseen, kiikuttaa se pienessä pussissa kotiin ja päästä testaamaan. Ah. Tahdon shoppailemaan! :D

Tästäpä löytyy ihan viimeisimmät ostokseni. 




NYX:n pohjustaja lähtee testaukseen pian!



Etsinnässä on ollut hyvä pohjustusvoide kasvoille ja ostin testiin NYX Pore Filler: in. Itselläni on suuret ihohuokoset ja toivon että tästä löytyisi apu - ans kattoo kui muijan käy! En ole tätä vielä kerennyt testata. Kaksi viikkoa jatkunut flunssa on imenyt mehut tyystin ja meikkailu on vähän jäänyt taka-alalle.

Mitäs kaikkea se sisältää...

Sokoksella käydessäni mukaani tarttui jos jonkinmoista ihanaa. Esitelläänpä ensimmäisenä Dr. Hauschka Matte and shimmer blush trio! Paletista löytyy kolme eri sävyä: matta Pink, hentoisesti kimaltava Berry sekä kullanhohtoinen Magic sandstone.

Poskipunatrio by Dr.Hauschka

Sävyjä voi sekoittaa keskenään tai käyttää erikseen - ihan miten tykkää. Tuo Magic sandstone on vähän hankala, se on liian tumma käytettäväksi korostuspuuterina, mutta liian vaalea että sitä käyttäisi varjostuksiin. Mixaamalla toimii kyllä meikäläisen nassussa. Tätä käytinkin edellisessä meikissäni ja tykkäsin!

Herkulliset sävyt!


Sokokselta ostin myös tämän Laveran luomiväripaletin sävyssä Cappuccino Cream 02. Tämä onkin ensimmäinen Lavera laatuaan meikäläisen meikkipussissa. Tässä miellyttää luonnonmukaisuus ja sävyt on kauniin maanläheisiä ja yhteensopivia. Vaaleita sävyjä olen kerennyt testata ja ne toimii. Silkkisiä, helposti levittyviä ja kimaltelee sopivasti.

Laveran mineraaliluomivärit.


Kolmas kotiutus Sokokselta oli tämä huulipuna-kaunokainen, Clarins Joli Rouge sävyssä 715 Candy Rose.

Ihana, ihana huulipuna!


I-ha-na! Täyteläinen, kosteuttava, antaa kiiltoa kivasti ja kestää huulilla hyvin.

Taustalla kosmetiikkakissa, Meeri. :D

Olenpas ostanut myös Isadora Perfect Lip Liner, 35 Tropical Pink huultenrajauskynän. Ärtsyn pinkki upeus!

Isadora perfect lip liner

Pehmeä ja runsaspigmenttinen, tämän on luvattu olevan myös vedenkestävä.

Punaa huuliin!

Voipi joko vain rajata huulet tai väritellä koko huulet, jolloin saa huisin pinkit mattahuulet!

Iholla.

Oriflamelta puolestaan tilasin testiin The ONE Eye Liner Stylo rajaustussin. Täst mie tykkään, ihan hulluna!

This might really be - the ONE!

Pehmeä, kapea kärki jolla saa joko iiihan ohkasen ja tarkan rajauksen, tai paksumman rajauksen. Helposti. Rajausnestettä tulee sopivasti. Ei tarvitse painaa tai hinkuttaa ees-taas että saa väriä tulemaan, eikä toisaalta holahda taas paljoa kerralla - vaan kärki on koko ajan tasaisen kostea. Wau.

Tällä kelpaa piirrellä simmuihin!

Tussin kanssa laitoin ihan huvikseen tilaukseen tämän huulipunan, jota en ole vielä edes testannut. :D Eli Very Me Lip Addict sävyssä Pink blush.

Aika ällösöpö hylsy!



Tässä kerrotaan olevan hoitava koostumus (E-vitamiinia) sekä kiiltävä hohto.

Ja ei kun huulille!

Ja viimeisimpänä pari L.A. Colors Jumbo Eye Pencil kynää sävyissä Pool Party ja Spring.

Pool Party


Kuten kuvista näkyy nämä ovat vielä ihan iskemättömiä, en ole näitä(kään) vielä testannut. Mitä nyt arvioita näistä katselin niin ihan kivasti on pigmenttiä ja kiiltoa! Mielenkiinnolla testaan.

Spring

Mulla oli tarkoitus laittaa hiusjutut tähän ostospostaukseen mukaan, mutta ne jääköön seuraavaan kertaan. Oli näitä meikkejä jo niin paljon että en viitsi enempää tätä postausta pidentää. :)

Huomennahan on jo perjantai - toivottelen siis ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia! Tuo IsaDoran kynä alkoi nyt erityisesti kiinnostaa. Tosi hyvän sävyinen! Mistä ostit tuon NYXin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi nätti sävy kyllä! :) NYX tuli itse asiassa vastaan huuto.netissä. Oli pakko ostaa kun oli ihan uusi ja iskemätön ja hyvään hintaan. Kerkesin tuota eilen kokeilla ja tykästyin. Ei nyt mitään rakkautta ensi-sipaisulla mutta toimii kyllä tasaamaan ihoa ja pienentämään huokosia. :)

      Poista