12.9.2015

F.U.N Lacquer Seductive Marmalade leimattuna

Leppoisaa lauantaita!

Tämän päiväisten kynsien pohjana on upea puna-oranssi holo, F.U.N Lacquer Seductive Marmalade. Lakassa on pienen pientä kultaista holohippua, joka kimaltelee ja säihkyy kynsillä kauniisti. Auringossa tämä lakka oikeasti herää henkiin, mutta ei tämä rumalta neljän seinän sisälläkään näytä!

Nimi on kyllä aika osuva. Lakan väristä tulee vähän mieleen se appelsiinimarmeladi jota paahtoleivän päälle tuli lapsuuden kesinä mökkireissuilla levitettyä. <3 Mökkiä ei enää ole, enkä marmeladiakaan aikuisiällä ole syönyt mutta mukavat muistot pukkas pintaan justiinsa. :) Kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta. Lakan levittäminen oli helppoa ja se kuivuu super-nopeasti.

Koristelujen halusin olevan jotain naisellisen kaunista. Päädyin leimaamaan pitsikuvion DRK-C laatasta Konadin mustaa ja jotakin eBay-halpis-kultaista leimauslakkaa käyttäen. Nimetön ja peukalo tosiaan feilasi tuon kultaisen lakan takia, siinä ei pigmentti tosiaan riittänyt näkymään selkeästi punaisen lakan päällä. :( Harmin paikka. Mustalla leimatut kynnet onnistuikin sitten ihan jees!

Nyt on taas kynsikärpänen puraissut ihan kunnolla. Kynsipostauksia siis on luvassa roppakaupalla, toivottavasti ette pane pahaksenne. :) Mulla menee nämä hommat vähän kausittain. Välillä vois vain meikata ja kokeilla erilaisia meikkejä, välillä taas kynsilakat ja koristelut vie mennessään niin etten kerkeä naaman laittamista edes miettiä. ;) Käykö teillekin niin?

F.U.N lacquer Seductive Marmalade
Aurinkoista viikonloppua pupuset!

4 kommenttia:

 1. Mulle käy samallain. Välillä sitä on ilman lakkoja pitkät pätkät ja sitte taas alkaa lakatuttaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen se menee juu. :) Ei sitä aina jaksa. Ja sit ku jaksaa, niin vois lakkailla 24/7, heh. :D

   Poista
 2. Ihan sama juttu täällä. :D <3 Kynsistä tulee juurikin mieleen se marmeladi!! Aivan ihanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, onneksi muillakin näin. :D Ja kiitos muru! <3

   Poista