6.9.2015

Helppo arkikampaus: korkea lettiponnari!

Suloista sunnuntaita söpöliinit!

Minä lukeudun niihin ihmisiin, joilla on pitkäksi kasvatetut hiukset, mutta hiukset on aina samalla tavalla. Ois pituutta, ois paksuutta, ois sopivan karhea hiuslaatu että sais tehtyä vaikka ja mitä mutta ei. Niin se vaan tukka on joko perusponnarilla tai valtoimenaan, pörröisenä auki.


Ihailen ihmisiä jotka jaksaa väkertää hiuksiinsa ihania kampauksia. Suoristaa tai kihartaa kutrit kauniiksi. Käyttää pantoja, pinnejä, mitä vaan... En vaan saa itsestäni irti! Pitäis ihan ottaa hommaks kytätä youtubesta tutoriaaleja joihinkin simppeleihin arkikampauksiin ja väkertää niitä niin kauan että niiden teko luonnistuu, tulee jo selkäytimestä.

Mutta siis tämä on niitä aniharvoja "kampauksia" joita hiuksiini jaksan taiteilla. Korkea lettiponnari! Korkea ponnari itessään on jo ihan kiva, mutta kun hiukset letittää niin saa edes vähän vaihtelua tukkalookkeihin. Hyvin vähän, mutta kuitenkin. ;)

Tämän toteutushan on yltiösimppeli. Ensin harjataan hiukset takuttomiksi. Sitten pää alaspäin, kerätään harjalla harjaten hiukset korkealle takaraivolle ja kiepsautetaan hiuslenkki paikalleen. Pää ylös, tsekataan peilistä että ponnari on suht keskellä päätä ja sitten vaan letittämään. Hiuslenkillä kiinni ja viimeistellään hiuslakalla. Hiuspinneillä saa alimmat hiuksetkin pysymään paikallaan, ne kun tuppaavat herkästi karkaamaan.

Miten te pidätte hiuksianne yleensä, auki vai kiinni? Jaksatteko tehdä kampauksia vai onko hiukset aina samalla tavalla?

Rentouttavaa sunnuntaita ja tsempit alkavaan viikkoon!

4 kommenttia:

 1. Mulla on hiukset yleensä aina samalla tavalla "siivousnutturalla". Nää on niin huonossa kunnossa ja pituus ei ole sellainen kuin haluisin. :/ Kasvatusta vaan... Oon kateellinen sun upeista hiuksista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneksi en ole ainoa joka pitää hiuksia aina samalla tavalla!

   Hiusten kasvattaminen on kyllä tuskaisen hidas projekti. :/ Mutta lopussa kiitos seisoo! <3

   Poista
 2. Mulla on sama ongelma, ku sulla. Hiukset on auki tai sitte ponnarilla tai sotkusyheröllä... :D Lukioaikoina jaksoin tehä simppeleitä ja nättejä nutturoita, sun muita värkkäyksiä. Pyh ja pah tätä laiskuutta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kohtalotoveri! ;D Todellakin, tälle laiskuudelle pitäs keksiä kyllä jotain. Taas tukka perusponnarilla. x)

   Poista