8.9.2015

Mani swappia kaiman kanssa

Terpat!

FB:n Kynsikoristelut ryhmässä oli puhetta mani swapeista ja sieltä bongasin kaimani. Päätettiin swapata manikyyrejä, eli minä valitsin hänen tekemistään kynsistään yhdet jotka apinoin ja hän valitsi minun tekemistä kynsistä yhdet jotka hän apinoi.

Vasemmalla alkuperäiset, oikealla minun apinoinnit.
Kaimalla ei ole blogia johon voisin linkata, joten muokkasin yhteen kuvaan hänen alkuperäiset kynnet ja kynnet jotka minä tein hänen kynsien pohjalta. :) Minulla ei tietenkään tismalleen samoja kynsilakkoja ja leimauslaattaa ollut, joten kynsistä ei identtisiä saanut mitenkään. Koitin kuitenkin tehdä niin samanhenkiset kynnet kuin omilla välineillä oli mahdollista.

Niina käytti Very Me Sugar Nail Orange & OPI You're So Flippy Floppy lakkoja, minä puolestaan Essie Tart Deco & China Glaze Daisy Know My Name? lakkoja. Niina leimasi kuvion Messy Mansionin laatasta MM21, minä puolestaan BornPrettyStoresta tilaamastani QA88 laatasta.

Pläräsin kaikki leimauslaattani läpi etsien jotain joka edes etäisesti muistuttaisi tuollaista suomuista kuviota kuten Niinan laatassa, mutta ei. Ei löytynyt. Kun alkoi hermo jo mennä, nappasin QA88:n ja Konadin metallinhohtoisen pinkin leimauslakan ja aloin leimata. Kuviot onnistui ihan jees, mutta onhan ne nyt aika kauakana originellista kuviosta. :D No can do, parempaa kuviota ei ollut nyt tarjolla.


Lopputulos on kuitenkin ihan jees. Tykkään väriyhdistelmästä ja nuo suuremmat koukerotkin jotka itse leimasin toimii kynsissä loppuviimein ihan hyvin. Kivat kynnet oli Niina tehnyt, oli kiva apinoida nämä. Mani swappailua voisin harrastaa enempikin, kuka swappailis mun kans? <3


Mukavaa viikonjatkoa pupuset!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja erilainen väriyhdistelmä, nätit kynnet hankaluuksista huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :) Matkalla oli mutkia mutta lopputulos oli omasta mielestäkin kuitenki ihan jeez. :)

   Poista
 2. Uskaltaisinkohan minä swapata? :D Hyvin onnistu tää sväppi!

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi ehdokas? :) Laita mulle vaikka facebookissa viestiä jos kelpaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kelpaat, kynsitaituri! <3 Laitan viestiä naamakirjassa! ^_^

   Poista