15.9.2015

Mani swappia ja sheer tintsejä

Moikka mussukat!

Vasemmalla Fanin alkuperäiset, oikealla minun tekeleet.


Tällä kertaa swapattiin manikyyrejä iki-ihanan Fanin kanssa. Fanin kynsiblogia pääset ihastelemaan tästä. (klik!) Oli muuten oikeasti hankalaa valita vain yhdet kynnet joita lähteä apinoimaan. Selasin toinen toistaan upeampi kynsitaideteoksia piiitkään ja lopulta mulla oli neljät kynnet viimeisen harkinnan alla. Päädyin lopulta näihin Fanin tekemiin "Inspired by A Tutorial" kynsiin.

Hommahan pyörähti liikkeelle lakkaamalla kynnet ensin mustiksi. Minä käytin Glitter Gal Serpent Black :iä. Lakan kuivuttua leimasin Konadin valkoisella lakalla kuvion DRK-A laatasta. Tähän väliin en laittanut pikakuivattajaa, vaan odotin muutaman minuutin että leimat ovat varmasti kuivat ja sitten alkoikin hauskin osuus...

...Nimittäin valkoisten leimojen väritys OPI Sheer Tintseillä. :) Kyseessähän on "vesivärilakat", eli jelly-lakat jotka ovat läpinäkyviä mutta sävytettyjä. Koostumus on jokseenkin haastava. Näitä käyttäessä nopeus on valttia, lakat nimittäin ovat melkoista jankkia / liisteriä. Mitä pidempään lakkaa työstää, sen kenkummaksi se käy - alkaa esim varsin ärsyttävä "rihmoittuminen". Eli parilla vedolla lakka sinne minne sen haluaa ja homma purkkiin. :)

Näillä vermeillä syntyi tämänkertaiset raapimet!
Nämä oli kyllä kivat tehdä! Haastavinta oli leimata valkoisella lakalla, sillä stamperini tyyny on valkoinen myös. Kuviota ei meinaa erottaa ja kynnelle kuvion siirto menikin aika tuurilla. Muissa kynsissä se onnistui ihan jees, paitsi peukalossa. Siinä pyörre meni ihan toiseen laitaan ja toinen reuna jäi tyhjäksi. Minäpä nokkelana tyttönä leimasin toisenlaisen pyörrekuvion vielä siihen päälle, enkä antanut yhden erilaisen kynnen haitata menoa. Ei se ole niin vakavaa. ;)

Käykäähän iltapäivällä kurkkimassa Fanin blogista että mitkä minun tekemät kynnet hän on luonut uudelleen! Iih, jännää! :)

Mitäs on tuomaristo mieltä kynsistä? Mukavaa viikonjatkoa pupuset!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat. <3 Mun kynnet tulee blogiin tänään! Ihan pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Jee, täytyykin seurata koska ilmestyvät. <3

   Poista
 2. Oijoih miten hienot! Todella hyvin oot onnistunut tuossa värittelyssä, etenkin kun kerta Sheer Tintseillä oot tehnyt! Olisin veikannut että alla on pastellinen liukuväri ja päällä mustat leimat :) Ihanat kynnet kaiken kaikkiaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis! ♥ Nää oli kyllä hauskat tehdä. Vähänllä vaivalla sai kuitenki ihan näyttävät kynnet. :)

   Poista