19.9.2015

Vielä kerran ja sit ei enää: Mani swap!

Heippa murut!

Minä se hiukan innostuin näistä swapeista, mutta älkää huoliko. Tämä on nyt viimeinen laatuaan tällä erää. :) Kiva näitä on kyllä tehdä, inspiroitua toisen tekemistä kynsistä ja koittaa loihtia jotain samantyyppistä omiin kynsiin.

Vasemmalla alkuperäiset (ylhäällä minun
alhaalla Lauran) ja oikealla
apinoidut. :)
Tällä kertaa swapattiin maneja Lauran kanssa. Laurahan kirjoittaa Kynsitaideterapiaa -blogia, käykäähän kurkkaamassa hänen ihania kynsitaideteoksiaan! Laura valitsi minun tekemistä kynsistä Ujot violetit kynnet ja kuvassa ylhäällä oikealla on hänen toisinto kynsistä. Tykkään kovasti, toimii!

Minä lähdin puolestani apinoimaan Lauran tekemiä suloisia pääsiäiskynsiä. Hempeä väriyhdistelmä ja pirtsakat pallot vetosi minuun! Syksyn sateiden ja harmauden keskellä nämä kynnet on oikea hyvän mielen buusti. :)

Pallokynnet on siitäkin kivat että ne on ehkä maailman simppeleimmät ja nopeimmat tehdä! Lakkasin alle Orly Coachella Dwellerin, joka muuten oli ihan hirrrrveä lakattava! Vaati kolme kerrosta että lopputulos on edes suht peittävä. Lakka myös raidoittui ja oli epätasainen - ugh, ei kiitos jatkoon. Keltaiset pallot on tehty China Glaze Lemon Fizzillä, vaaleanpunaiset GOSH 598 Bubble Gumilla, lilat Sinful Colors 954 Verbenalla ja vaaleansiniset Glitter Gal Bluemerangilla.

Muutama lakka ja dotting tool eli pilkkutikku on kaikki mitä tarvitaan! Iisipiisiä ja ah niin shöpöä! <3

Mukavaa viikonloppua muruset!

6 kommenttia: