28.6.2015

Brunkulla = parhautta.

Se ois taas se suloinen sunnuntai!Tämän postauksen meikki on torstailta. Hilluin päivän Linnanmäellä palelemassa. Vaikka oli paksu neule ja takki päällä, oli kylymä, niin kylymä! Kesä kauneimmillaan ja silleen. ;)


Meikin tähtenä loistaa IDUN minerals Brunkulla paletti. Rakastan palavasti kyseistä palettia. Luomivärinapeista irtoaa pigmenttiä todella hyvin, koostumus on ihanan pehmeä ja helposti levittyvä. Plus että nämä kestää luomilla hyvin. Itselläni ei ollut Lintsillä edes pohjustajaa ja illalla kotiuduttuani näytti silmämeikki varsin hyvältä vielä.

Mitäs muuta mä tässä meikissä käytinkään... Rajaukset tehty Make Up Store Dark Chocolate matt kynällä. Huulilta löytyy super-ihana Sisley Phyto-Lip Twist sävyssä 1 nude. Ripsissä vedenkestävä Sensai Mascara 38 °C Volumising totta kai. Pohja se sama kuin aina, eli Biotherm Skin Best CC-voide, Lily Lolo Mineral Foundation sävyssä Blondie ja lopuksi Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk.

Pitäs selkeästi opetella kirjottamaan ylös tuotteet joita on meikeissä käyttänyt. Ei tarvis arvuutella. Ens kerralla sitten! :)

Tsempit alkavaan viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos muru! Brunkullalla saa kyllä niin iisisti tehtyä kivoja meikkejä että! ^_^

      Poista