12.6.2015

Kesäkuun LivBox!

Heissulivei murut!

Kesäkuun LivBox saapui jo tovi sitten ja nyt olisi mun vuoro ruotia tämän kuun boxin sisältö. Mökille vai Madeiralle? on teemana ja värinä hempeä vaaleansininen.

Boxin sisältö tukee teemaa mainiosti! Laatikon sisältä paljastui paljon kaikkea tarpeellista reissuun, oli suuntana sitten se mökki tai Madeira, festarit tai mikä vaan. :) Ensiksi pidin boxia hiukan tylsänä, mutta mitä pitempään olen sisältöä makustellut, sen enemmän olen tämän kuun boxista alkanut pitämään!

Siinä se ois, boxi avattuna! ^_^
Kurkitaas sitten jokaista tuotetta tarkemmin, shall we!

Bernard Cassiere sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi


Tässäpä oiva tuote kesään, joka sopii kaikille ihotyypeille! Fluidissa on kevyt voidemainen koostumus, joka sopii erityisesti seka- ja/tai rasvoittuvalle iholle, jossa on epäpuhtauksia. Fluidin olisi määrä tasapainottaa talineritystä ja poistaa ihon epäpuhtauksia. Kokeilen tätä enemmän kuin mielelläni! (Ovh 49€ / 50ml)

Kubiss London kivipuuteri


Kubiss on rantautunut Suomeen ihan rytinällä. Monesta blogista on saanut lukea juttua näistä super-edullisista meikeistä. Tämä kivipuuteri esim maksaa 3,95€ / 12g! Saamani puuteri on se vaalein, eli No.1 Translusent, mutta tämä on sävyltään _aivan_ liian keltainen. Jää sen takia kyllä käyttämättä. Kevyellä kädellä annosteltuna ehkä... No joo, ei. :)

Rexona maximum protection confidence


Voidemainen antiperspirantti, joka tuoksuu omenalta ja persikalta, tehostettuna jasmiinilla ja freesialla. I love it! Mulla on ollut käytössä Rexonan samantyyppinen voidemainen tuote ja se on ihan ässä! Se antaa ihan oikeasti kestävän suojan hikoilua vastaan. Jos tämä on yhtä hyvä, niin käytän kyllä riemusta kiljuen tämänkin. (Ovh 9,90€ / 45ml)

Rimmel 60 seconds kynsilakka


Omani on klassinen punainen creme, sävy nimeltänsä 315 Ready, Aim, Paint! Noh, mullahan oli aikaisemmin kynsiblogi ja kynsilakkoja on edelleen aivan tuhoton määrä. Tämä peruspunainen kynsilakka on siis hivenen meh, mutta eiköhän tämäkin kynsille päädy. Tykkään kyllä näistä Rimmelin 60 seconds lakoista. 1 - 2 kerrosta riittää yleensä täyteen peittävyyteen ja lakka kuivuu oikeasti nopsaan. (Ovh 5,50€ / 8ml)

L'Occitane Verbena Shower Gel


Oo.Äm.Gee! Miten ihanan tuoksuinen! Kirpeä, kirpsakka, rapsakka ja freshi! Klassikkosuihkugeeli sisältää verbenan eteeristä öljyä, appelsiinia ja sitruunaa. Tämä tässä näin on suihkugeeli jonka käytän loppuun ja ostan täysikokoisen tuotteen. Kyllä näin on! I-ha-na. (Ovh 16€ / 250ml)

Lumene natural code eye intensifier


Vedenkestävä, runsaspigmenttinen katseenkorostuskynä levittyy pehmeästi ja kestää todella hyvin! Näiden kynien kerrotaan sopivan käytettäväksi sekä sisä- että ulkoluomella. Nice! Sain kynän sävyssä 2 Pearly Taupe. Kaunis se on tämäkin, mutta olisin niiiin kovin halunnut sen upean mattaturkoosin! Näitä onneksi löytää ihan hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista, taidan käydä omin pikku roposin sen ostamassa omakseni. :) (Ovh 7,90€ / 1,1g)

Extratuotteet: Compeed rakkolaastarit & Jordan individual reach hammasharja


Kun on tanssinut korkokengissä jalkansa rakoille, rientää Compeed apuun ja lievittää rakosta aiheutuvaa kipua välittömästi. Laastarit myös suojaavat ihoa vähentämällä hankausta. Compeedit on jo pitkään ollut ihan vakkarikalustoa käsilaukussa, mukava saada täydennystä laastarivarastoihin!

Oman hammasharjani sain mustana (jesh!) ja se on mallia soft. Kätevä kotelo mukana, helppo pakata reissuun mukaan ja säilyttää hammasharjaa hygienisesti. Tästä tuotteesta olin vähiten innoissani, mutta onhan se nyt ihan näppärä. :)

Boxista löytyi myös lahjaetu LivBoxin tilaajille: Flou 2kk 0€. Tutut lehtibrändit kätevässä iPhone- ja iPad sovelluksessa. (Normaalisti 12,99€ / kk)

Kesäkuun boxi voitti minut puolelleen! :) Heinäkuuta ja uutta boxia odotellessa. <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti