13.6.2015

Dermalogica gentle cream exfoliant

Lupsakkaa lauantaita muruset!

Mä olen käynyt pari kertaa kasvohoidossa Katin Kauneuskulmassa ja siellä minulle suositeltiin tätä Dermalogican Gentle Cream Exfoliant kuorintaa. Olen käyttänyt tätä jo useamman viikon 1 - 2 kertaa viikossa, sen mukaan miten iho nyt on näyttänyt kaipaavan kuorintaa.

Tämähän on siis nimensä mukaisesti hellävarainen voidekuorinta, joka ei sisällä hankaavia rakeita. Maitohapon, salisyylihapon ja hedelmäentsyymien kolmivaikutteinen yhdistelmä poistaa kuollutta ihosolukkoa ja edistää solujen uusiutumista.

Tykkään tästä kovasti! Miellyttävä käyttää, ihoa ei kiristele tai kuumota kuorinnan aikana. Levitän ohuen kerroksen puhdistetuille kasvoille ja annan vaikuttaa 15 minuuttia ennen kuin huuhtelen pois. Ihoni on sitä sorttia, että herkästi ihon pinnalle muodostuu samea "kalvo" ja täten heleydestä ei ole tietoakaan. Kuorinnan jälkeen iho on silminnähden kuulaampi ja ottaa paremmin vastaan seerumin ja kosteusvoiteen. Iho on myös ihanan pehmeä, eikä kuorinta kuivata kuten monet kuorinnat tuppaavat tekemään.

Tätä kuorintaa käyttäessä täytyy muistaa käyttää aurinkovoidetta, sillä se saattaa lisätä ihon herkkyyttä auringonvalolle.

Hintaa tällä on 45,60€ / 75ml Dermalogican omassa verkkokaupassa. Hinta ei ole paha siihen nähden paljonko tavaraa on tuubissa ja kuinka riittoisaa tämä on! Tästä tuli kyllä luottokuorinta, jota mielelläni käytän. :) 

Aurinkoista viikonlopun jatkoa! <3


2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt tätä vuosia sitten, kun elin Dermalogica-kautta. Hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mä sain muitaki Dermalogican tuotteita, tai näytteitä niistä. Mua vaan tökkii se niiden "tuoksuton" tuoksu, jää inhasti nenään pyörii se haju. :S

      Poista