11.6.2015

Kynsihaaste: Flamingo & Neliöt

Heippa murut!

Tämä bloggari on kipeänä ja väsynyt, mutta tuupataas eetteriin kynnet jotka juuri sain valmiiksi. Yhdistin siis päivien 7 ja 11 teemat eli flamingo ja neliöt.

Ensteks tekaisin flamingon...
Flamingo on vapaalla kädellä maalattu, tärisevällä vapaalla kädellä. :D Mun sivellin ei ollut tarpeeksi pieni että jälki olisi ollut tarkkaa ja käytin kynsilakkaa enkä akryylimaalia niin lopputulos on mitä on. Mutta kai sen flamingoksi tunnistaa?

Kirkas pinkki lakka on Isadora 617 Dolce Vita. Upeasti käyttäytyvä creme - 2 kerrosta ja täysin peittävä. Nimettömässä pohjalla oleva valkoinen on indielakka Lillibun Encantress' Kiss. Valkoiseksi aivan täydellisesti käyttäytyvä. Ei raidoitu ja peittää 2 kerroksella myöskin.  Flamingossa on Dolce Vitan lisäksi käytetty GOSH 598 Bubble Gum ja Glitter Gal Serpent Black lakkoja.

...ja sitten neliöitä!
Sitten niihin neliöihin. Nekin suhrasin siveltimellä ja kynsilakoilla. Muuten samat lakat kuin linnussa, mutta lisäksi vielä tuo yksi neliö on väritetty W7 95 Pink Mirror lakalla.

Kesäistä. <3
Etusormeen läiskäisin tylsästi niitin ja homma oli pulkassa. Olipa oikeasti rankka operaatio vaikka simppelithän nämä oli tehdä. Nyt lääkettä koneeseen ja sohvannurkkaan hytisemään.

Aurinkoista pian alkavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia: