3.6.2015

Kynsihaaste: Punainen

Moikka murut!

Bongasin Instagramista kivan kynsihaasteen kesäkuulle, jossa ei tarvitse ihan joka päivä olla kynsiä lakkaamassa. Sopii mulle, sillä ihan päivittäin en jaksa tai kerkeä sutimaan uusia lakkauksia koristeluineen kynsille. Tässä ois kesäkuun ohjelma:

Kolmannen päivän teemana on punainen. Valitsin lakaksi kauniin indielakan: Lillibun Sorcerer's Flame. Lakkasin sillä kaksi kerrosta ja lisäsin valkoisia ja mustia ruusudecaleja. Decalien laatu ei ollut kummoinen. Niitä sai liotella ikuisuuden että irtosivat taustapahvista ja ne tarrasivat tasan siihen kohtaan mihin ne laittoi, ei paljoa aseteltu uudelleen. :D Samoin kuva ikään kuin suli joistain kohtaa kun lisäsin päällyslakan.

Lisäsin vielä kultaista kynsiteippiä kynsien kärkiin ja kultaiset niitit ruusujen keskikohtiin. Tuo kynsiteippi on kyllä yksi murheenkryyni. Vaikka miten painelin teipit kynsiini huolella ja kuorrutin päällyslakalla, jo nyt ne irvistää ja törröttää reunoista. >:( Miten näiden on tarkoitus pysyä?! Ärr.

Kaikesta rutinasta huolimatta tykkään näistä kynsistä kyllä. :) Seuraavana oliskin teemana flamingo, oh my...

Näitä mun kynsiäkin voi kyttäillä instasta, löydyn sieltä nimimerkillä @khclaws

Niin ja hei nyt ei ole tulossa toukokuun loppuneet postausta, koska loppuneita on oikeasti niin vähän ja niistäkin suurin osa näytekokoisia. Teen tämän kuun lopussa touko-kesäkuun loppuneet.

Mikäs teidän suhde on kynsiteippiin? Toimiiks se teillä ihan jees? :D

2 kommenttia: