20.6.2015

Juhannusnassu ja kukkatukka

Leppoisaa lauantaita murut!

Eilenhän se sitten oli, juhannusaatto. Keskikesän karkelot, kokon kyyläämiset. :) Itsehän vietin tylsästi kaupunkijussin, siivosin kotona. Päätin kuitenkin vähän koittaa virittäytyä juhannustunnelmaan ja tämmösen lookin väsäsin.

Hallitsevin elementti lienee tuo kukkapanta. Musta se on ihan huisin söpö ja sopi eiliseen kuin nenä päähän! En mä ehkä moista osais käyttää ihan peruspäivänä. Tai joo, jos kukat ois pienempiä eikä niin silmille hyppääviä. Panta on ostettu Glitteristä ja katselin siellä käydessäni että noita pantoja on ihan joka lähtöön. On isoa ja pientä kukkaa ja jos ei valmiista pannoista löydy mieleistään niin voi pannan rakentaa itse. Siellä myytiin pussukoita joissa oli erilaisia kukkia, niitä sitten vaan sommittelemaan ja tekemään se THE panta. :)

Silmämeikin tein käyttäen iki-ihanaa Idun Minerals Brunkulla palettia. Ripsiin luottoripsaria, eli Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Rajaukset tein käyttäen The ONE Eye Liner Styloa, alaluomien sisärajaukset puolestaan Lumene nude brightening inliner pencilillä. Huulia kaunistamaan päätyi herkullisen vaniljaiselle tuoksuva Isadora Twist-Up Gloss Stick sävyssä 07 Coral Cocktail.


Pohjaan käytin Loreal Nude Magique BB creamiä, Lily Lolo mineran foundationia (Blondie) ja Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silkiä. Väriä ja hehkua tuo Sisley L'Orchidée highlighter blush.

Nappaako kukkapannat? Isoilla vai pienillä kukilla? :)

2 kommenttia:

  1. Sut voi kuvitella jonneki kedolle tanssimaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos kaunis. :3 Mä valssasin kyllä vaan imurin kanssa kotona, mutta parempi sekin kun olla tanssimatta kokonaan... ;)

      Poista