8.6.2015

Koitin olla kohtalokas

Muksaa maanantaita murut!

Ihan alkuun, I know I know - eilen ois pitänyt julkaista kynsihaasteen seuraavat kynnet. Mutta kun mulle iski inspis meikata niin en sitten illalla enää kerennyt kynsiä väkertää. :/ Tekasen kynnet tänään ja koitan saada postauksen puskettua pihalle huomenna. :)Mutta tämän päivän postauksessa näkyvään meikkiin! Koitin olla kohtalokas. :D Tummat silmät ja tummat huulet = kohtalokas, eiks je. Heh. No ainakin melkein!

Silmämeikissä käytetty jälleen Maybellinen The Nudes palettia. Vaaleampaa mattaista taupea ja tummempaa ruskeaa. Sisänurkassa jotakin kimaltavaa valkoista luomiväriä, samoin kulmaluulla. Rajaukset teinkin uutukaisillani, eli Make Up Store Cake Eyeliner black 29 ja saman merkin mixing liquidilla jolla rajauksesta saa vedenkestävän. Tykkään molemmista! Vähänhän tässä on vielä opettelua, mutta opettelu on kivaa. :) Ripsissä Oriflame The ONE Volume Blast mascara.


Huuliltakin löytyy pari uutukaista. Kicksin Lip Primer alla, voihan vitsit, tää on ihan mahtava tuote! Pohjustaa huulet hyvin, pitää tummankin huulimeikin kauniisti paikoillaan ja kestävänä useita tunteja! Wau. Huulipuna on Oriflamen The ONE colour unlimited lipstick sävyssä Mocha Intensity. Vähän jänskäsin laatua, mutta turhaan. Yllätti positiivisesti. Huisin pigmenttinen, kermainen koostumus joka liukui huulille nätisti.

Väriä nassuun tuo Cliniquen poskipuna sävyssä Bashful Plum. Tän kanssa meinasi tulla överit, olikin pigmenttiä niin paljon että kun suti osui poskeen pääs suusta "OHO!" :D Sipaisu vielä Sisleyn L'Orchidée highlighter blushia ja avot. Tykkäsin kyllä lopputuloksesta. :)

Nooh, onnistuinko olemaan ollenkaan kohtalokas? ;)


4 kommenttia: