5.9.2015

Syyskuun LivBox!

Leppoisaa lauantaita pupuset!

Jälleen ois SE aika kuukaudesta, eli LivBox aika. Lempparini! Syyskuun LivBox onkin nannaa kosmetiikkaan hurahtaneille, tämän kuun boksi on nimittäin bloggaajaboksi. Bokseihin on bloggarit saaneet valita omia suosikkituotteitaan. Nyt oli odotukset korkealla, katotaas mitä laatikosta löytyi ja mitä mieltä minä olin sisällöstä.

Syyskuun LivBox koko komeudessaan!
Eevin suosikki: Cutrin Premium Oil Treatment

"Ylellinen, välittömästi imeytyvä öljyhoito hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille. Se tuo hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä. Öljyhoito sisältää korkealaatuisia argan- ja ruusunmarjaöljyä ja jo pieni määrä öljyhoitoa elvyttää ja virkistää hiuksia välittömästi. Käyttö: Annostele pieni määrä kämmeniin, levitä kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna öljyhoidon vaikuttaa hiuksiin kevyesti hieromalla. Föönaa tai anna kuivua luonnollisesti. Saatavana kampaamoista ja kampaamokaupoista." (Ovh 24,90€ / 100 ml)

Cutrin Premium Oil Treatment


Wau! Tämä tuote kyllä nosti hymyn huulille. Käytän itse paljon hiusöljyjä, sillä vaalennettu tukkani on kuiva ja kaipaa pesun jälkeen kaiken extrahoidon mitä on saatavilla. Tästä öljyhoidosta minulla ei ole vielä itselläni kokemusta, mutta uskon olevan hyvää tavaraa. Taidanpa korkata tämän tänään iltasella kun olen hiukset pessyt. Tuoksuu hyvälle! 

Tainan suosikki: Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja

"Kynnenvahvistaja on kaikkien aikojen myydyin Trind-tuote. Se on tehoapu katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Se lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina. Käyttö: Levitä kerros kynnenvahvistajaa kynsille päivittäin kahden viikon ajan. Poista joka päivä edellinen kerros asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Pidä kuurin jälkeen viikon tauko. Käytä sen jälkeen tuotetta kerran viikossa pitääksesi kyntesi vahvoina ja kauniina. Saatavana seuraavista myymälöistä: Sokos, Emotion, Stockmann, Prisma ja valikoidut yksityiset jälleenmyyjät." (Ovh 16,50€ / 9 ml)

Trind Nail Repair Natural


Tässä onkin tuote jonka nimeen moni vannoo. Minulla oli ennen kynsiblogi ja kynsimaailman juttuja silloin tiiviisti seuranneena myös tämä Nail Repair on tullut tutuksi. Tämä ihan oikeasti auttaa hauraita kynsiä, jotka halkeilee tai katkeaa ennen kuin ovat edes pitkiksi kerenneet kasvamaan. Suosittelen lämpimästi ottamaan käyttöön jos toiveena on saada vahvat ja kauniit kynnet!

Erikan suosikki: Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha

"Luonnollisen värin antava, kulmat kauniisti huolitteleva kulmien muotoiluvaha on noussut lähes kulttituotteen asemaan ja voittanut useita palkintoja. Kulmien muotoiluvahalla muotoilet kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn. Kulmatuotteiden harmaapohjaiset sävyt sopivat täydellisesti suomalaiselle kuluttajalle. Kulmavaha on saatavilla harmaanruskeassa ja vaaleanruskeassa sävyssä hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista." (Ovh 8,90€ / 6 ml)

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha


Haa! Ihan huippujuttu että tämä tuli tässä boksissa. Mun on pitänyt jo pienen ikuisuuden ostaa tämmöinen värillinen kulmavaha testiin, mutta jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi. Onneksi en, koska nyt sellaisen sain. Jes! Omani sain sävyssä 3 Vaaleanruskea, toivottavasti ei ole liian vaalea. Tästäkin tuotteesta olen lukenut paljon hyvää, en malta odottaa että pääsen testaamaan omaani. Ehkäpä nyt pysyy minunkin kulmat kuosissaan kun sutii vahaa pintaan. ^_^

Malenan suosikki: Glamglow Powermud DualCleanse Treatment

"Hellästi syväpuhdistava naamio yhdistää mudan ja öljyn puhdistavan tehon ja poistaa iholta viikon mittaan kertyneet epäpuhtaudet, kuona-aineet ja meikin rippeet, supistaa ihohuokoset ja tekee ihosta samettisen puhtaan ja vastaanottavaisen, Saatavana seuraavista myymälöistä: Stockmann, Sokos, Kicks ja Viking Linen laivat." (Ovh 52,90€ / 50g)

Glamglow Powermud DualCleanse Treatment


Jee! Lisää huipputuotteita! Tätäkin olen himoinnut testata jo piiiitkään, mutta suolainen hinta on pitänyt minut ja Glamglown erillään. Nytpä pääsen testaamaan onko tämä oikeasti niin hyvä kuin puhutaan. Kynnys ostaa täysikokoinen tuote on huomattavasti matalampi kun on ensin päässyt kokeilemaan mitä tuotteesta itse tykkää. Onneksi on LivBox. <3

Virven suosikki: Dermalogica Daily Microfoliant

"Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymikuorintajauhe, joka mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja tekee ihon huomattavan kirkkaaksi ja pehmeäksi. Sopii jokaiselle iholle. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Käyttö: Kaada vajaa teelusikallinen kuorintaa erittäin märkiin käsiin ja vaahdota kunnolla. Hiero kasvoille ja kaulalle noin minuutin ajan. Huuhtele pois huolellisesti. Saatavana Stockmannilta, Dermalogica hoitoloista ja osoitteesta kauppa.dermalogica.fi." (Ovh 60,90€ / 75g)

Dermalogica Daily Microfoliant


*lisää tuuletusta* Dermalogican tuotteita paljon käyttäneenä ei voi kuin ilahtua suuresti tästä kuorinnasta. Itselläni on säännöllisessä käytössä Gentle Cream Exfoliant joka on ihan huipputuote. Mukavaa saada toinen kuorinta tältä samalta laadukkaalta merkiltä. Tätä pitää päästä heti testaamaan!

Sannin suosikki: Carmex Classic huulivoide

"Carmex on juuri calittu 17.kerran "US #1 Pharmacist most recommended brand" -palkinnon saajaksi huulivoiteissa. Ehdoton tuote ulkoiluun - ja tietenkin ihan jokapäiväiseen käyttöön. Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti, ja sillä on antiseptinen vaikutus. Carmexin ainesosat hellivät kuivia ja halkeilleita huulia. Mentoli ja kamferi antavat viilentävän tunteen. Saatavana hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista." (Ovh 2,45€ / 7,5g)

Carmex Classic huulivoide


Tämä olikin boksin ainoa meh- tuote. En siis innostunut. Tuote on varmasti hyvä ja toimiva, mutta itse pidän puikko-mallisista huulirasvoista. Purkista kaivettavat mallit tuntuu jotenkin epähygienisiltä ja suttaavilta. Plus että huulirasvoja on jo liian paljon ennestään. Samaten itse vieroksun viilentävän tunteen antavia tuotteita, mua se vain häiritsee, ei millään muotoa tunnu kivalle. Tämä lähtee siis kiertoon.

Lopullinen tuomio: IHAN MAHTAVA BOXI! Vain yksi tuote, joka ei ollut itselleni mieluinen. Wau! Boksin supereimmat tuotteet oli Cutrin öljyhoito, Glamglow naamio ja Dermalogica kuorintajauhe. Siis ihan mielettömiä tuotteita, en voi kuin ihastella. Hyvä LivBox, hyvä bloggarit. Tää oli tosi jees! ^____^ Mitäs te saitte ja mitä olitte boksista mieltä? :)

Mukavaa viikonloppua pupuset!

2 kommenttia: