12.4.2015

Bright Night Lights


Suloista sunnuntaita! Päräytetäänpäs eilisen naama tänne blogiinkin. :) Otsikko kertookin jo mitä palettia silmämeikissä käytin: Kiko Palette 03 Bright Night Lights. Paletin kaverina ripsille pääsi iiihana Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara.

Kun kevään myötä valoisuus lisääntyy ja aurinko lämmittää, alkaa sieluni halajamaan sekä vaaleampia että kirkkaarmpia sävyjä meikkiini.

Tästä Kikon paletista löytyy 3 mattaista luomiväriä (vaaleanpunainen, persikka ja tumma violetti) ja 3 helmiäistä / shimmeristä luomiväriä.

Aivan törrrrkeän pigmenttisiä, huikeita! Paletti on osa limited edition Dark Heroine kokoelmaa. Isosta peilistä plussaa!

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
Ja sitten tuo ripsari. Oih ja voih, se on ihana. Vai mitä sanotte näistä räpsyripsistä?! :D

Mun minimascara. <3
Omani on 2.8ml miniripsari, mutta olen niin vaikuttunut tästä että aion lampsia Sokokselle ostamaan täysikokoisen kun tämä loppuu. Kyllä näin on!

Iiiso harja!
Harja tässä on tosin massiivinen, mutta se on vissiin se ideakin että värjää myös ne pienet ja harvatkin ripset.

Kyllä näillä tarpeilla nassun nätimmäksi loihti! Meikkaaminen oli mukavaa, kun tuotteet teki mitä lupasi. :) Tuo pinni on muuten ostettu Ninjan kivijalkakaupasta Forumista.

Söpöt pienet rusetit Ninjasta.
Ostin muutakin hius-roinaa, ehkäpä ne pääsevät blogiin asti myös. :) Huisi määrä kauniita koruja, asusteita ja hiusjuttuja tuolta löytyy. Kannattaa tsekata!

Tämän vikan "I'm watching you!" kuvan myötä toivottelen hassunhauskaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti