25.4.2015

Parempaan kuntoon!

Leppoisaa lauantaita!


Weeheeee!

Arvatkaapas mitä? Minä, thö sohvaperuna, ostin 10 kerran sarjakortin Ladies Gymille! Se on yhdistelmäkortti, eli pääsen sillä sekä kuntosalille että liikuntastudioon. 58€ hinta on kohtuullinen ja kortti on voimassa 3kk, ei ole pakko rampata kiireellä käyttämässä kaikki kymmenen kertaa.

Freshi nassu.
Kävin ystäväni kanssa heti testaamassa Flexibar tunnin ja voi pojat, hauskaa oli! Liikuntakärpänen puraisi, todellakin. En malta odottaa että mennään seuraavan kerran. Tänään käytiin Stadiumista shoppailemassa mulle treenivaatteita ja kengät. Kelpaa sitten hikoilla uusissa kledjuissa. :D

Sali vain naisille. I like it!
Saatanpa uudet rytkyni tänne blogiinkin tuupata näytille. Eihän ne nyt kosmetiikkaa ole, mutta omapahan on blogini. :P Ette kai te pahaksenne pane, en ota tavaksi.

En kehdannut ihan nakulla naamalla (heh...) lähteä kuntoilemaan. Meikkiä salille, joo joo, pakko. Mutta hyvin hillitysti. Laitoin vain aikaisemmin hehkuttamaani Jane Iredale Amazing Base loose mineral powderia, kulmiin ina väriä Oriflame Eyebrow Kitistä (vaaleinta sävyä) ja yläripsiin yksi kerros Sensai Mascara 38 °C Volumising ripsaria. En menisi kuntoilemaan täydessä tällingissä, mutten kehdannut nakunakaan. Näin oli hyvä. Nassu oli nätti Flexibarin jälkeenkin! 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti