21.4.2015

Liukuväriä ja leimausta

Terppa!

Kyllä se vaan on kynsikärpänen purassut ihan kunnolla - toivottavasti ette pane pahaksenne että tänne kynsihommeleita on nyttemmin ilmestynyt kuin sieniä sateella. Jos huomenna koittaisin esitellä ostamani meikkivoiteen ja puuterin, ettei pelkiksi kynsiksi mene koko homma. ;)

Liukuväri Chinan kesäkokoelman lakoilla.
Halusin päästä testailemaan CesarsShopista ostamiani China Glazen Electric Nights kokoelman lakkoja ja piiitkästä aikaa päätin tehdä liukuvärin. Alle laitoin pari kerrosta valkoista lakkaa ja päälle töpöttelin meikkisienellä Daisy Know My Name?, Red-y To Rave ja Plur-ple lakkoja.

Aikani näitä katselin ja mietin jättäisinkö nämä näin vai koristelisinko. Valitettavasti päätin koristella ja vielä leimaamalla. Tällä kertaa ei ollut tähtien ja kuun asento oikea, leimaus ei nyt IHAN onnistunut. :D

Kuvio on DRK-C laatasta ja leimaamiseen käytin Konadin mustaa lakkaa. Kuvio nyt on siirtynyt kynsille miten sattuu (vika minussa, ei vehkeissä!) ja päällyslakka iloisesti suttasi leimat pitkin ja poikin. No aina ei voi voittaa, laitetaan tästäkin katastrofista tänne kuva kuitenkin.

Mukavaa tiistai-illanjatkoa! 

4 kommenttia:

 1. Liukuväri on upea! Leima ehkä liian hallitseva. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti muru! <3 Mm, ainakin suttunen. :D

  VastaaPoista
 3. Jehuuu bloggailuintosi on löytynyt uudestaan ja hyvännäköinen blogi on jo ihan hyvässä vauhdissa - ja kynsiähän nyt ei tietenkään voi postailla liikaa, joten anna ihmeessä palaa. Pirtsakat on nämä sinunkin neon-kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! <3 Olinkohan mä reilu puolisen vuotta tyystin ilman blogia, sit ei enää pystyny. :D Kynsiblogin sijaan kosmetiikkablogi tuntui omimmalta, joskin nyt näyttää taas kynnet vievän mutta haitanneeko tuo... :)

   Poista