27.4.2015

IDUN Minerals Brunkulla

Muksaa maanantaita muruset!

Viikonloppuna päätin kokeilla uutta luomiväripalettiani: IDUN minerals Brunkulla. Postauksen lopusta löytyy pärstäkuva, mutta tsekataas ensin tätä palettikaunotarta!

Ah. Taideteos!
Oo Äm Gee! Katsokaa kuinka KAUNIS tämä on. Mieletön. Meikkihetkestä ei voi tulla huono, jos luomiväripaletti jo itsessään on taideteos!

Sisältä löytyy 4 kaunista, sävyiltään hyvin yhteensopivaa luomivärinappia ja suuri peili. Nude sävymaailma on ihana, näissä on hyvä pigmentti ja häivyttyvät hyvin. Heikoin pigmentti on paletin tummimmassa sävyssä, eikä sekään huono ole.

Swatchattu puhtaalle kämmenselälle, ei primeria tms alla.
Omani ostin apteekista hintaan 26,20€. Ostin myös kaksi Idunin sivellintä - viistopäisen häivytyssiveltimen (11,50€) ja rajaus- ja kulmakarvasiveltimen (12,60€). Käytin niitä silmämeikin tekoon ja varsin päteviä ovat!

Tekisi mieli kokeilla kyseisen merkin muitakin meikkejä. Poskipunat ja puuterit vaikutti kans hyvälaatuisilta. Hmm hmm. Löytyykö teiltä Idunin meikkejä? :)

Mukavaa viikon jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. IDUNit on ihania, en vaan ole vielä raaskinut ostaa itelle joten ihastelen niitä muiden blogeissa ja apteekin ständeissä:) Tosi kaunis paletti ja sävyt sulle nappiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! <3 Vähän kyllä kuumottais poskipuna ostaa, vielä kerkeis ennen ku kosmetiikkabudjetti iskee. ;D

      Poista