9.4.2015

Huhtikuun LivBox


Iiih! Mitä sieltä löytyy?!

Eilen oli taas se ihana päivä, kun sai noutaa postista LivBoxin! Tämä on vasta toinen boxini. Edellisestä boxista tykkäsin kovasti, katsotaanpa mitä tämän kuun boxista löytyi...

Huhtikuun LivBoxin sisältö
Huhtikuun väri on ihana hentoinen vaaleanpunainen, oooi, tykkään kovasti (ylläri!). Ensimmäisenä katse osui tietysti Lumene LAB pakettiin ja tarkempi tutustuminen kertoo sen olevan Hydrasmooth 24h silottava kosteusvoide normaalille / sekaiholle. Tämän luvataan antavan välitöntä ja pitkäkestoista kosteusta. Sisältää suomalaista mustaherukka ja Hydra-Texturizer yhdistettä. (Ovh 18,90€ / 40ml)

Lumene LAB Hydrasmooth 24h cream light Silottava Kosteusvoide


Tätä en vielä avannut, mutta vaikuttaa hyvin lupaavalta ja tämä nousi boxin ehdottomaksi suosikikseni! Uskoisin tuotteen olevan iholleni passeli.

Essie Sugar Daddy
Seuraava lempparini on Essien klassikkosävy Sugar Daddy. Täydellinen ranskalaiseen manikyyriin sillä lakka on läpikuultava kaunis pinkki. Tätä ei itseltäni löydykään eli jes, tämä oli kiva saada boxista! :) (Ovh 13,90€ / 13,5ml)

iberon meikkisienet kätevässä kotelossa
Boxista paljastui myös Iberon meikkisienet kotelossa. Tämä on varmasti hyvä niille jotka meikkisieniä käyttävät meikkivoiteen levitykseen, mutta itse suosin sormia ja sutia. Kotelosta löytyy 8kpl valkoisia meikkisieniä. Hintaa en osaa sanoa, sillä tätä ei löytynyt lappusesta.

Tällä setillä sitten saa esim bikinirajat siloisiksi biitsikautta varten! RFSU private area smooth shavin' höylä, sekä easy shavin' intim shaving gel + nice n'Cool intim after shave. Sheiverissä  on kolme ajoterää ja joustava sekä ergonominen muotoilu. Shaving gel (Ovh 5,60€ / 200ml) taas omaa pH-arvon joka sopii varsiterällä suihkussa tapahtuvaan ihokarvojen ajoon. Geeli ei vaahtoa ja on läpikuultavaa - näin sheivaaminen on helppoa kun näkee mistä karvoja ajelee veks. After shaveä (Ovh 5,90€ / 50ml) sivellään iholle karvanpoiston jälkeen. Sisältää yrttejä ja alkoholia - viilentää ihoa ja pitäisi vähentää punaisia pisteitä sheivauksen jälkeen.

rfsu smooth shavin', easy shavin' & nice n'cool
Nämä nyt oli itselle vähän "meh"-kategoriaa. En innostunut suuremmin. Olen joskus aikaisemmin kokeillut saman merkin tuommoista tököttiä jonka pitäisi vähentää juurikin niitä ärsyttäviä punaisia pisteitä mutta se ei kyllä tehnyt hommaansa sitten yhtään. Vähän jänskättää että nämä ei toimi myöskään. :/

Dove Talc Soft Roll-on
Ja sitten viimeisenä Dove Talc Soft Roll-on antiperspirantti. Tämä on samassa kategoriassa edellisen setin kanssa - meh. Mulla on dödöjä jo ihan omasta takaa ja en käytä roll-oneja. Sticki sen olla pitää, mielestäni. Tässä kyllä mielenkiintoista on se että tämä sisältää 1/4 kosteusvoidetta. Annan kyllä tällekin mahdollisuuden, eihän sitä tiedä vaikka ihastuisin tähän. (Ovh 2,50€ / 50ml)

Kokonaisuutena boxi saa minulta arvosanan 7. Lumene LAB ja Essie olivat hittejä, Dove ja RFSU taas huteja - minulle siis. Ibero semmonen ihan ok. Maaliskuun boxi oli mieluisampi, mutta ei tämäkään huono ole! :)

Mitäs te olitte mieltä boxista?

2 kommenttia:

  1. Oli vähän tylsä, viime aikoina on ollut paljon kivempia bokseja ja tää jäi kyllä niiden varjoon. Meikkisienet voi hyödyntää liukuvärjäilyssä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi vähän vaisuksi joo. No ensi kuun boxia odotellessa! :) Niin liukuvärien tekoonhan nuo sopisi kyllä. Uskaltaskohan alkaa sotkemaan. :D

      Poista