18.4.2015

Jane Iredale Amazing Base loose mineral powder

And amazing it is! Oikeasti. Tsekatkaapa kuvat alempaa!


Jane Iredale amazing base loose mineral powder

Ostin kyseisen mineraalimeikkipohjan OutletExpo messuilta hintaan 15€ eli halvalla sain! Tämä oli viimeinen kappale ja sattuipa olemaan vielä minulle hyvä sävy: Ivory.

Itselläni on ollut käytössä Lily Lolon mineraalimeikkipohja ja olen kyllä ihan tykästynyt siihen. Se ei vaan peitä yksinään tarpeeksi. Laitankin sen alle yleensä Biothermin Skin Best CC-voiteen.

Meikitön naama. Yääääk.
Tämän Jane Iredalen pohjan testasin tietysti pelkilteen että näen miten tämä yksilö peittää. Alle en siis laittanut mitään muuta kuin kosteusseerumin. Yllä näette naamani nakuna (hyh!) ja alla Amazing Basen kanssa.

Näin nätiksi taikoi Amazing Base ihon!
Kyllä se vaan tasoittaa ihon väriä, häivyttää näppyjä ja punoitusta, sekä tekee iholle terveen hehkun! Mä vähän rakastuin tähän. <3 Pelkällä yhdellä tuotteella jo näin hyvä pohja! Ow-wauwi! Tämä jää käyttöön, ehdottomasti!

Käänsin toisenkin posken ihailtavaksi. :D
Tässä on kattava aurinkosuoja: 20 SPF. Ei sisällä öljyä, talkkia, synteettisiä väriaineita eikä parabeeneja. Rakastan sitä että nämä mineraalimeikkipohjat ei tuki ihohuokosia, aiheuta epäpuhtauksia ja antavat ihon hengittää. Näiden kanssa vaan pitää muistaa laittaa alle hyvä kosteuttava seerumi tai voide, ettei ihon kuivat kohdat korostu.

Ostaa näitä voi esim. Beautybaystä, hintaa näytti olevan siellä 45,30€ / 10.5g

Innostuinpa meikkaamaan ihan pitkän kaavan mukaan tämän päälle, mutta se onkin sitten ihan oma postauksensa se! Löytyykö teiltä Jane Iredalen meikkipohjia? Mitäs tykkäätte?

Lupsakkaa lauantaita! :)

2 kommenttia:

 1. Mulla on kiinteä mineraalipohja ja tykkään kovasti. Laitan kans yleensä alle ohuelti Lumpun CC:a.
  Hyvältä näyttää mutta sulla ei juuri mitään peiteltävää olekaan omassa ihossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans joskus aikaisemmin Jane Iredalen PurePressed pohja, jonka käytin loppuun. Oli hyvä kyllä sekin!

   Thanks ja onnnhan, kauheen kirjava iho ja tommosta pikkunäppyä. :/ Nyt puskee vielä lisää näppyä kun sitä naamaharjaa käytän. :D

   Poista