17.4.2015

Huhtikuun Lookfantastic Beauty Box

Heheei ja hyvää perjantaita! Hilpastaankin heti asiaan, eli LookFantasticin bjuutiboksiin! ^_^

Huhtikuun BeautyBox
Tämän kuun boxi oli itselleni vähän vähemmän mieluinen kuin viime kuun boxi. Laatikosta siis löytyi nämä tuotteet:


 • Inika Certified Organic Eye Liner 05 Black Caviar
 • Korres Calendula Soap
 • Alterna Boho Waves Tousled Texture Mist
 • Forza 30 day multivitamin for dieters
 • CB12 Safe Breath oral care agent
 • Balance me revitalising hand and body wash
Inika Certified Organic Eye Liner 05 Black Caviar on siis tietenkin musta silmänrajaus kynä. Luomu sellainen! Ei sisällä talkkia, parabeeneja, vismuttia, hajusteita tai täyteaineita. GMO-vapaa, ei testattu eläimillä.


Inika 05 Black Caviar
Varsin pätevän oloinen kynä, sopivan pehmoinen koostumus. Väriä irtoaa tasaisesti ja kynä liukuu nätisti iholla.

*piirtel*
Korres Calendula Soap on glyseriinipohjainen mieto saippua, joka sopii sekä kasvoille että koko vartalolle. Kehäkukka pehmittää ja omaa lievästi antiseptisiä ominaisuuksia. E-vitamiini suojaa ja hoitaa ihoa.

Korresin kehäkukkasaippua
Enpä tiedä osaanko tätä ainakaan kasvoille käyttää. Tuoksuu ihan teelle, ei paha! Tämä ei sisällä mineraaliöljyä, silikonia, propyleeniglykolia eikä parabeeneja. Luonnonmukaisella linjalla siis jatketaan!

Alternan suihkeella biitsi-kiharat!
Alterna Boho Waves Tousled Texture Mist on rakennesuihke hiuksille, jolla saa luonnolliset "tulin-juuri-rannalta" laineet hiuksiin. Rakennetta, tuuheutta ja kiiltoa kaikille hiustyypeille lupaileepi tämä puteli. Voi suihkia kuiviin tai kosteisiin hiuksiin,muotoilla sormilla ja all done! Tämä on varmasti ihan mahtava sellaiselle, jolla on hennot, ohkaiset hiukset. Mutta kun omaa jäätävän paksut, luonnonkiharat, karheat kutrit kuten minä, ei tosiaan halua tätä luonnollista pörröä buustata millään. :)

Multivitamiineja laihduttajalle. So not me!
Forza 30 day multivitamin for dieters. Meh. Blaah. Eeeei! Miksi vitamiineja minun bjuutiboksissa viemässä tilaa joltain oikeasti hyvältä tuotteelta?! Ookoo. Kerrotaan tästäkin jotain. Nämä kapselit on suunniteltu yksinomaan naisille. Sisältää 13 eri vitamiinia ja kivennäisainetta kattamaan vähäkalorisella dieetillä, tai tiettyjä elintarvikeryhmiä karttavalla dieetillä olevan naisen vitskutarpeet. Minen laihduta. Enkä karta mitään! Turhaa. Ei jatkoon! :D

CB12 suuvesi pahanhajuista hengitystä vastaan!
CB12 Safe Breath oral care agent on suuvesi joka ehkäisee pahanhajuista hengitystä 12 tunnin ajan. Tai niin se ainakin lupaa. En ole vielä kokeillut. Tämä oli myös boksin meh-osiota, mulla on suuvettä jo omasta takaa. En lämmennyt tälle, mutta voihan tämä jollekin olla jes jes-tuotekin. Ehkä.

balance me hand and body wash
Balance me revitalising hand and body wash on kevyesti vaahtoava sulfaatiton pesuaine käsille ja vartalolle. Lupaa puhdistaa, elvyttää ja kosteuttaa kuivan ja herkän ihon. Ei sisällä parabeeneja, sulfaattia, mineraaliöljyä, silikonia, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tätä en vielä avannut, pesuaineita on jo avattuina riittämiin, mutta tätä kyllä testaan jossain vaiheessa. Mielenkiintoinen!

Ihan jees boxi. Löytyi huteja (vitamiinit ja suuvesi) ja löytyi hittejä (silmänrajauskynä ja pesuaine). Rakennesuihke olisi ollut hitti, jos hiustenlaatuni olisi toinen. Korresin saippua jäi vähän arveluttamaan, ans nähä kui sen kans käy!

Mukavaa viikonloppua! Mitäpä meinaatte puuhata? :)


3 kommenttia:

 1. Miulla ei tainnut olla tuota suihketta, muuten kyllä oli sama sisältö. Pillerit meni miehekkeelle (kun en saa niitä alas) ja suuvesi myös. Palasaippuat on aika blääh.

  Balance Me oli ehkäpä ainoa kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliks sulla joku muu sen suihkeen tilalla? :) Pillerit ja suuvesi oli kyllä ihan blääh, sitä palasaippuaa en jotenki osaa ainakaan naamaani käyttää. Nooh, oisko ens kuun boxi vähän mielenkiintoisempi. :P

   Poista
  2. Miulla oli Tigin hiusmömmö :D

   Poista