25.5.2015

Asenteella maanantaihin!

Muksaa maanantaita murut!

Astetta enemmän asennetta tämän päivän meikissä. Silmiin sudittu värejä Maybellinen The Nudes paletista. On muuten oikeasti hyvä paletti! On lämmintä, kylmää, vaaleaa ja tummaa nudea sävyä. Paletin takana on vielä mageet kuvalliset ohjeet miten värejä voi käyttää pareittain, triona tai mitkä 4 väriä sopivat yhteen. Nice. Tätä oonkin aika ahkerasti käyttänyt. :) Luomilta löytyy kultaista (sisänurkka), tummanruskeaa (keskellä luomea), mattamustaa (ulkonurkka) ja vaaleaa kulmaluulla. 

Silmät rajasin Make Up Storen Dark Chocolate matt kynällä ja ripsiin sipaisin Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascaraa. Huulille päätyi ihanainen Narsin huulikiilto, Orgasm.


Pohjaan kokeilin Lorealin Infallible stay fresh foundationia sävyssä 015 Porcelaine. Sävy on oikeasti tosi vaalea. Mä olen kokeillut tätä aikaisemmin, siveltimellä levittäen ja en tykännyt yhtään. Tänään päätin kokeilla uudestaan, tällä kertaa sormin levittäen. No en tykännyt vieläkään. Siis tämä jää vaan pyörimään iholle eikä asetu paikalleen sitten millään. Yh, ei hyvä. Täytynee vielä meikkisienellä kokeilla, jos ei wörki niin roskiin lentää. Väriä kasvoille tuomassa taas iki-ihana  Sisley L'Orchidée highlighter blush.

Koskahan mä saisin jotakin väriäkin silmämeikkiin? :D Vinkkejä? :)

4 kommenttia: