24.5.2015

Täällä ollaan! *haukoti* Ollaan juu!

Aurinkoista sunnuntaita murut!

Mä en tiedä mikä ihmeen kevätväsymys tms mua vaivaa, mutta koko ajan tulee kuljettua puolitehoilla. Kaikkea haluais tehdä muttei vaan saa aikaiseksi. Lueskelen muita kosmetiikkablogeja ja funtsin että oi, pitääpä itekin kokeilla mutta eih - ei vaan saa tartuttua toimeen.

Tänään kuitenkin pakotin itseni meikkaamaan, että saan tänne blogiin edes yhden postauksen puserrettua. Ja hyvä niin, koska loppupeleissä se olikin kivaa. :) Meikki nyt on ihan basic ja peruskauraa, mutta jostain täytyy lähteä liikkeelle.

Ruskeaan silmämeikkiin käytin IDUN minerals Brunkulla paletin luomiväreistä kaikkia, paitsi kultaista. Tein rajaukset silmien ulkonurkkiin käyttäen Sisleyn Phyto-Eye Twist 7 kynää. Ripsarina Sensai Mascara 38 °C Volumising mascara.

Huulille halusin jotain joka raikastaa yleisilmettä ja päädyin rajaamaan huulet Make Up Storen Lollipop kynällä. Punaksi sen kanssa pariutui saman merkin Culture sparkling. Ihan nätisti sopi nämä pusuttimet muuhun meikkiin. :) Pohjana luottokombo Biotherm Skin Best CC voide + Jane Iredale Amazing Base loose mineral powder + Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk. Väriä hipiälle tuo maailman ihanin (ja ehkä kallein...) Sisley L'Orchidée highlighter blush.

Semmosta! :) Mites teidän viikonloppu on sujunut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti