17.5.2015

Barely there - meikki sunnuntaihin

Suloista sunnuntaita muruset! Toivottavasti viikonloppunne on ollut mukava ja rentouttava. :)

Tänään oli olo että ei oikein jaksais meikata, muttei huvittanut nakulla naamallakaan naapurustoa pelotella. Eli ei muuta kuin pikainen ehostus! Ei pakkeloitua tai silmiin hyppäävää meikkiä, ihan vaan "barely there" sipaisu meikkiä kasvoille. :)

Pohja rakentui simppelisti Biotherm Skin Best CC voiteella, Lily Lolo Mineral Foundationilla (sävyssä Blondie) ja saman merkin Finishing Powder Flawless Silkillä. Biothermiä levitin huolettomasti sormilla ohuesti kasvoille ja pyörittelin kabukilla Lily Lolon mineraalipohjan vielä päälle. Flawless Silkkiä suurella puuterisiveltimellä kiinnittämään pohja. Helppoa ja nopeaa.

Kulmiin sipaisin Oriflame Eyebrow Kitistä vaaleinta sävyä. Silmiin levitin ihan kulmakarvoihin asti mattaista vaaleaa Maybellinen The Nudes paletista. Samaisesta paletista levitin inasen mattaista taupea luomivakoon, ulkoreunaan. Aivan yläluomen ulkonurkkaan näpräsin pienen matkaa rajausta Sisleyn phyto eye twistillä (sävy 7) ja häivyttelin sen niin ettei siihen kiinnitä huomiota. Ripsiin kerros ripsaria, benecos natural multi-effect mascara päätyikin ensikertaa ripsilleni tänään.

Huulilta löytyy Sisleyn phyto lip twist tinted balm sävyssä 1 nude. Aivan upea nude, pehmoinen kermainen koostumus. Levittyy huulille nätisti, kestää kivasti ja tuntuu kosteuttavalta. I'm loving it! 

Lopuksi vielä väriä poskiin Dr. Hauschka Matte and shimmer blush triolla ja valoa poskipäille Make Up Storen Wonder Powderilla (sävy Sinai)

Less is more, vai mitä? :)

3 kommenttia: