5.5.2015

MAC Prep+Prime & Studio Fix Fluid NC15

Heheii murut!

Tiiättekö mitä? Ostin ekat MAC tuotteeni! <3 Tilasin jo viime kuussa MAC Prep+Prime & Studio Fix Fluid NC15 Stockmannin verkkokaupasta. Primerilla oli hintaa 25,50€ ja meikkivoiteella 30,50€. Molemmissa on tavaraa 30ml.


MAC Prep+Prime skin base visage on näppärässä pumppupullossa. Sitä on helppo annostella, yksi pumppaus riittää koko kasvoille. Pakkaus on täysin musta, joten on mahdoton sanoa paljonko tavaraa on jäljellä - siitä pienoinen miinus. Primerin homman tämä ajoi ihan ookoo. Mitään huokosiahan tämä ei häivytä, mutta eipä se sitä lupaakaan. Tuote oli helppo levittää kasvoille eikä siitä jäänyt mitään tuntemusta iholle. Meikkivoide levittyi mukisematta tämän päälle ja meikki kesti paikoillaan sen about 8h mitä mulla meikki kerkesi nassussa olla.

Naama nakuna.
MAC Studio Fix Fluid NC15 meikkivoiteen sävyvalinta hivenen jännitti. Olen varsin kalpean hipiän omaava ja tämä vaalea NC15 näytti kuvissa kovin kellertävältä, mutta päädyin siihen silti. Hyvä niin, koska se sulautuu ihooni hyvin eikä kasvot näytä keltaiselta, niin kuin pelkäsin.

Prep+Prime & Studio Fix Fluid NC15
Koostumus on mukava ja tämä tuntuu hyvin riittoisalta. Päädyin levittämään tämän kasvoilleni meikkisienellä, sormilla tämä ei häivyttynyt kovinkaan hyvin. Meikkisienellä homma rokkas. Yllätyin jopa tämän peittokyvystä. Nenänpielet ja tummat silmänaluset peittyi melkein täydellisesti pelkällä tällä meikkivoiteella. Huh. Lienee siis selvää että varsin tyytyväinen olen tämän hankintaan!

Täytyihän mun meikata loppuun, kun kerran olin hyvän pohjan jo saanut väsätyksi. Halusin kokeilla Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool huulipunaa. Aewan mahtava, ihana, huippu! Tämähän toimii niin että toisesta päästä levitetään väriä huulille, annetaan minuutin verran sen asettua, ja levitetään toisesta päästä kirkas kiilto päälle joka lukitsee värin paikoilleen. Ja se tosiaan LUKITSEE värin, saa ihan tosissaan tehdä töitä että tämän saa päivän päätteeksi pois huulilta. :) Näitä saa ostettua esim ihan perus Citymarketista, tai Pretty.fi:stä. Jälkimmäisessä hintaa 9,90€.


Mukavaa päivänjatkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti