3.5.2015

Helpot ja näyttävät pantakiharat!

Suloista sunnuntaita murut!

Postasinkin aikaisemmin jo yhden kikan miten saada kiharat ilman minkäänlaisia muotoilurautoja ja nyt olisi seuraavan niksin vuoro. Pantakiharat! Helppoa, käytännössä ilmaista ja hauskaa.

Hiukset kieputeltuna pannan ympärille.
Et tarvitse kuin hiuspannan jonka asettelet hiusten päälle. Sitten vain kierittelet hiukset osio kerrallaan pannan ympärille. Mitä pienempi osio sen tiukempi kihara, suuremmilla osioilla saa loivempaa lainetta aikaan.

Valmiit kiharat!
Itse pesin illalla hiukset, annoin niiden kuivua melkein kuiviksi ja kieputtelin hiukset pannan ympärille. Nukuin yön yli ja aamulla hiukset avatessani oli kiharapilvi melkoinen. Aivan ihanat kiharat tuli - rakastan! <3 Parastahan tässä on se että hiukset ei rasitu laisinkaan, kun ei tarvitse kärventää hiusta millään muotoiluraudalla.

Oletteko te kokeilleet pantakiharoita tai muita kikkoja joilla loihtia kiharat ilman rautoja? :)

4 kommenttia:

 1. Ooh, näyttääpä kivoilta! Ehkä parasta on juurikin kiharoiden vallattomuus ja se, miten helposti saa eri kokoista kikkuraa. Mulla ei ole tarpeeksi tukkaa tällaiseen mutta varmasti kokeilisin, jos olisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! :) Mulla tuntuu tukka kihartuvan tosi herkästi ilman lämpöäkin, aina tulee tosi tiukkaa kikkuraa. Tää kiharapilvi on kyllä kiwa kaikessa vallattomuudessaan!

   Poista
 2. Onpa kyllä ihanat kiharat! Mitenhän mun kävis, ku hiusket on melkein takamukseen asti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ooo, kokeile ihmeessä! Tulis varmaan ihanat kiharat. :)

   Poista