11.5.2015

No nyt!! La Roche-Posay Toleriane Ultra

Mukavaa maanantaita murut!

Nyt on pakko ihan heti alkaa rustaamaan postausta tuotteesta jonka kyllä ihan vasta ostin, mutta joka jo ensimmäisellä käyttökerralla vakuutti minut mahtavuudellaan! Herkkähipiäiset, rustatkaa ylös: La Roche-Posay Toleriane Ultra hoitovoide.


Mä en tiedä miksi, mutta mun ihoni on viime aikoina ollut herkästi ärtyvä, kiristelevä, kuumottava ja muutenkin kenkun tuntuinen. Etenkin kasvojen pesun jälkeen tunne iholla on kurja, vaikka putsarin pitäisi kaiken järjen mukaan olla tarpeeksi hellä. Samoin ihoni reagoi herkästi tuuleen ulkona, taas tulee sama ikävä tunne iholle.

Kävin tänään apteekissa ja siinä omaa vuoroani odotellessa silmiini osui La Roche-Posayn piste ja sinnehän mun piti mennä tutkailemaan. No tottahan toki! Mukava apteekintäti tuli kyselemään tarvitsenko apua ja juurta jaksain selitin kenkkuilevasta ihostani hänelle. Hän suositteli tätä Ultra hoitovoidetta samantien kun kuuli "oireideni" kirjon.

"Rauhoittaa ihon reagointia sisältämänsä Neurosensine yhdisteen avulla. Uudenlainen hermeettinen pakkaus estää epäpuhtauksien pääsyn tuotteeseen. Hajusteeton, säilöntä- ja väriaineeton, alkoholiton, parabeeniton ja lanoliiniton." (lähde)

Apteekista kotiin päästyäni pesasin kasvot ja tuttu kiristely, kuumotus, ihon arkuus oli geimeissä. Korkkasin tämän ja levitin kasvoille... Taivas aukeni. Niin monet tuotteet lupaavat välitöntä helpotusta kuivalle iholle jne jaada jaa, mutta tämä ihan oikeasti rauhoittaa ihon. Heti. Kasvojen iho ei tunnu miltään! Imeytyy ihoon hyvin, kasvot tuntuu niitä hiplatessa pehmoisilta ja kimmoisilta. Tätä voi käyttää myös silmänympärysiholle.

Tippa taivasta!
40ml hoitovoide maksoi 27,09€. Ei paha, ei ollenkaan. Veikkaan että tästä tuli tuote jota tuuppaan nassulle aamuin illoin, ihastuksesta huokaillen, hölmö hymy huulilla. Oh. <3


Löytyykö sieltä herkkähipiäisiä? Mitkä on teidän lemppari-relieferit? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti