29.5.2015

OPI - Down to the core-al + koristelut

Perjantai, ah ja oi. Ihanaa!

Kynsilläni komeilee upea korallinpunainen shimmer-lakka OPI:lta. Melko oranssinen koralli tämä on. Herkku! Kirkas katseenkääntäjä, täydellinen kesään.

Koostumus oli inasen turhan paksu omaan makuuni. Lakka levittyi kyllä helposti kynsille, mutta täytyi olla tarkkana ettei sutiin tullut liikaa lakkaa kerralla. Kolmella kerroksella lopputulos oli tasainen ja peittävä.

Pitihän nämä jotenkin koristellakin! Päädyin kynsivinyyleihin pitkästä aikaa. Vastikään saapui Vinyl It Up :lta tilaamani vinyylit ja nyt pääsin testaamaan näiden laadun. Tykkäsin! Tässä koristelussa käytin Deep Wave ja Quatrefoil vinyylejä. Hyvä liimapinta ja pysyivät nätisti kynnellä, ei lähteneet nousemaan ylös.

Vinyylejähän käytetään niin että alle lakataan värilakka jonka annetaan kuivua kokonaan, asetellaan vinyyli kynnelle huolellisesti painellen ettei mistään kohtaa pääse vinyyli "irvistämään" eli nousemaan kynnen pinnasta ylös. Tämän jälkeen valitaan toinen (tai useampikin) värilakka ja lakataan vinyylin päältä. Sitten poistetaan vinyyli pinseteillä. Lopuksi kirkas top coat ja valmista. :)

Nimettömässä tuo harmaa lakka on A England Fated Prince, tein dottingtooliilla mustia pisteitä kuvion joukkoon. Musta lakka puolestaan on Rimmel London 800 Black Out.

Oletteko te tykästyneet vinyyleillä koristeluun? :)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No eikös! Mulle on iskeny joku korallivillitys. Lisää haalin, vaikka näitä löytyy jo ihan riittämiin. :D

      Poista