17.6.2015

Kesäkuun ostoksia!

Moikka murut!

Listataas vähän tämän kuun ostoksia! Aika maltillisesti on tullut osteltua kosmetiikkaa ja kynsijuttuja mutta kivoja juttuja kuitenkin niin laitetaas nää nyt esille. :)

PicturePolish LakoDom & Shocked. Glisten&Glow CTRL-ALT-DEL
CesarsShoppiin tein tilauksen Glisten & Glow - CTRL-ALT-DEL :in takia. Sehän on siis lateksisuoja kynsinauhoille. Toimii niin että tätä suditaan kynsinauhoille ja kynsien ympärille ennen esim liukuvärjäystä tai vesimarmorointia. CTRL-ALT-DEL kuivuu nopeasti ja on helppo irroittaa esim pinsettejä apuna käyttäen. Enää ei tarvitse kynsien koristelun jälkeen hinkata ja hinkuttaa ylimenneitä sotkuja sormenpäistä ja kynsinauhoilta. Mah-ta-vuut-ta!

Kynsivinyylejä

Vinyylejä puolestaan ostin VinylQuickiesiltä. Tein ekaa kertaa tilauksen tuonne ja olen kyllä tyytyväinen! Vinyylit tuli viikossa ja ovat varsin hyvälaatuisia. Tykkään kovasti! Ajattelin näitä käyttää seuraavia kynsihaastekynsiä väkertäessä. :)

Eilen tuli pyörähdettyä pikaisesti The Body Shopissa ja mukaan sieltä tarttui nämä. Pehmeän raikkaan persikan tuoksuinen Vineyard Peach Body Mist, Metallic Eye Definer sävyssä 11 Vibrant Emerald ja kaunis Colour Crush Eye Colour luomiväri sävyssä 510 Something Blue. Huisin nätti tuo luomiväri, ihana turkoosi! Jokohan sitä näillä uskaltautuis kokeilemaan värikästä silmämeikkiä!

Mitäs ihanuuksia te olette ostelleet? :)



2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja! Mullekin on päätynyt peräti kaksi vihreän/turkoosin sävymaailman rajauskynää ja oon kanssa alaluomen rajauksiin niitä testaillut.
    Aika maltillisesti on tullut ostettua mitään mutta eilen tilasin koko Essien Silk Watercolor-kokoelman eli lisää vesivärilakkoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai se ihana mattaturkoosi? :o Haluuuun sen!

      Hei voi vitsi, mistä sä tilasit noi Essien vesivärilakat? Mun on kans ehkä pakko sortua. Mulla ei vieläkään ole yhtään vesivärilakkaa ja niillähän sais vaikka mitä taiteiltua kynsiin!

      Poista