26.6.2015

Kynsihaaste: Jewels

Jehee, perjantaiii!



Dodiin, nyt ois sitten kynsihommeleita taas! Haasteen seuraava teema uunista ulos eli jewels, jalokivet. Eikö sen voi toteuttaa niin, että ottaa pari kynsilakkaa jotka ovat jalokiviä jo itsessään niin ei tarvitse alkaa maalailemaan timantteja tai smaragdeja kynsille. ;)

Nämähän oli supernopeat ja simppelit tehdä. Alle lakkasin OPI Peel Off :n, jotta lakkaus olisi kivuton poistaa kun sen aika tulee. Sitten lakkasin nimetöntä (jossa OPI I reached my gold!) lukuun ottamatta kaikille kynsille F.U.N lacquer King :llä kaksi kerrosta. Pikakuivattaja päälle ja kynsien kuivuttua keskisormeen Matrix vinyyli (Vinyl Quickiesiltä) ja Rimmelin mustalla Black Out :lla päälle sutien. Nimettömään pari tuollaista sahalaita vinyyliä ja samaa mustaa. Black Out ja dotting tool käyttöön ja niitin näköiset pallott etu- ja pikkusormeen. Nimettömään tein myös pilkkutikun avulla kultaisia palloja, lakkana China Glaze Mega Bite.



Lopputulos miellyttää omaa silmää kovasti. :) Kynsivinyylit on kyllä maailman paras keksintö! Niillä vaan ei voi mennä pieleen.

Mukavaa viikonloppua pupuset!

6 kommenttia: