16.4.2015

Flunssaa ja ostoähkyä...

Sairastuvalta päivää! Perheen pienin on armottoman kuumeen kourissa, umpitäynnä räkää ja mikään muu ei kelpaa kuin äidin syli. Kuinka ihmeessä te perheelliset kerkeätte blogata tyyliin päivittäin?! Ugh. Mä haluaisin kirjottaa postauksia vaikka päivittäin mutta kun aika ei vain riitä. Ajattelin kuitenkin rykäistä pikaisen postauksen, ettette vallan minua unohda! Otsikossakin paistattelee tuo ostoähky. Se on meinaan melkoinen. Viime aikoina on vaan ollut niin paljon kaikkea tapahtumaa (Outlet Expo, CesarsShopin avajaisviikko...) ja hyviä tarjouksia että on tullut osteltua. Ihan liikaa.

Kynsillä näkyvä Picture Polish Wisteria on eräs uusimmista ostoksistani. Kuin myös nimettömän OPI Petal Soft. Kuten myös laatta jolla leimat tehty, eli DRK-C. Kröhöm, joo. ;)
Tässä ähkyillessäni tein päätöksen että toukokuun ensimmäisestä päivästä alkaen astuu kuvioihin mukaan budjetti. Kuukausittainen kosmetiikkabudjetti. Rauhottuu shoppailu, tulee pohdittua tarkemmin mitä minä oikeasti tarvitsen ja fiilisteltyä uusia hankintojaan oikeasti. Paljonko sitten on hyvä summa kosmetiikkaan per kuukausi? Minkä kaiken laskee kosmetiikaksi? Niin. Näitä pohdin lisää omassa postauksessaan.

Saaliini. <3
Nämä ostokset on siis peräisin CesarsShop :sta. Cesarssilla vietetään avajaisviikkoa ja itse olin siellä koko tiistain. :) Päivä oli mitä mahtavin! Mua jännitti ensin ihan tajuttomasti, mutta "kynsihöperöt" on niin mahtavaa porukkaa että äkkiä se jännitys katosi. :) Päivä meni tosi nopeesti ja sain jutella monien ihanien ihmisten kanssa kynsilakoista ja kynsien koristelusta. Mah-ta-vaa! 

Jos liikkuu Helsingissä niin ehdottomasti kannattaa ottaa suunnaksi Vuorikatu 22. Huomenna pääsee pällistelemään livenä Wasting Lifestylen Emmaa klo 16 - 18 ja lauantaina kaupalla puolestaan on Bunny Tail Nails blogin Malle koko päivän. :) Kaupalla on ihan jäätävä määrä lakkoja, niin mainstream kuin indie-lakkojakin. Löytyy uutuuskokoelmia OPI:lta, China Glazelta, Essieltä, Color Clubilta. Löytyy herkkuja indie-lakkoja, leimauslaattoja ja -tarvikkeita, koristeita kynsille joka lähtöön. Tarjouksia on paljon, menkää ihmeessä ajan kanssa sinne pyörimään. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa (minähän sen tiedän, kröhöm... Nimim. Mä vaan maistelin niitä vaahtokarkkeja, keksejä ja croissantteja!)

Tähän loppuun vielä havainnollistavia kuvia siitä, kuinka paljon mulla ois noita ostoksia esiteltävänä. :D

Sekalainen seurakunta.
 
Mä en kuitenkaan kehtaa pelkkiä ostospostauksia tänne laittaa niin en oikein tiedä millä tämänkin suman purkaa. Minä ja mun ongelmat. Mutta semmosta! Hamsteri toivottelee mukavaa torstai-illan jatkoa, huomenna onkin se ihana perjantai. Vaikka suloinen sunnuntai onkin edelleen mun lempipäiväni... :)

Jos seuraavaksi LookFantasticin huhtikuun boxiin pureutus...?

Kertokaas mikä ois hyvä summa kosmetiikkaan per kuukausi teidän mielestä?

9 kommenttia:

  1. Hyvä summa kosmetiikkaan? :D Hirvee räkätys täällä pääsi... :D Sori... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs hauskaa siinä on, pöhkö. :D Jos nyt menee satasia kuussa, musta tuntuu että on aika alkaa pohtia ostotottumuksiaan ja funtsia summa jonka saa käyttää kosmetiikkaan. Eipä tule ylilyöntejä. :P

      Poista
    2. No ku itellä ei mee varmaan ees 10e kuussa ni siksi. Mutta semmonen summa, että sillä saa hyvin juttuja, mutta ei silti mee överiksi?

      Poista
  2. Hm, näenkö tuolla naamaharjan? Kerro lisää?!
    Mitä tulee kuukausittaiseen ostosbudjettiin niin tuloista se kai pitkälti riippuu mutta omalla kohdalla kipuraja menee jossain n. 100 euron paikkeilla. Hysteerinen kuluttaminen ei ole mielestäni hyväksi vaikka olisi varaakin koska maltillinen ostaminen tuo enemmän iloa niistä tavaroista. Kiinnostava aihe kyllä ja etenkin blogimaailmassa paljon pohdittu kun näissä usein aiheet liittyy materiaan tavalla tai toisella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näet! :) Se on tämmönen:

      http://www.lookfantastic.com/magnitone-lucid-facial-brush-plush-pink-travel-size/10951686.html

      En raaskinut ostaa sitä Clarisonicia, mutta halusin nassuharjan. Googlailin ja tää Magnitone Lucid sattu olee LookFantasticilla tarjouksessa (69€) niin päädyin siihen. Tänään illalla sitä ekan kerran käytin, että vielä ei ole paljon kerrottavaa. Pehmoset harjakset, kaks eri nopeutta, antaa merkkiäänen aina kun pitää vaihtaa seuraavaan putsattavaan kohtaan ja katkasee automaattisesti virran minuutin kohdalla. So far so good!

      Totta. Siksi mä just ajattelin että mun on pakko lyödä joku raja, mitä ei vaan ylitetä. En mäkään nyt perus-kuukautena ostele hulluna, mutta nyt tuli lähettyä laukalle kyllä. Oli messuja ja Cesarssia ja naamaharjaa ja boxia jos jonkunmoista... *seliseli* Mutta ens kuussa muuttuu ääni kellossa, tilitän tänne sitten kun en saa impulsiivisesti syytää rahojani kauppoihin! :D

      Poista
  3. Mä rajoitan noin 50 euroon kuukaudessa. Koetan tosi tarkkaan miettiä mitä tarviin. Joitakin kosmeettisia juttuja tosin ei voi rajoittaa, sillä shampoota on ostettava kun vanha loppuu ja naamakin pitää jollain aina rasvata. :) Lasken oikeestaan kynsilakat ja värikosmetiikan ton mun rajoituksen piiriin.

    Mä tykkään hirmusesti ostopostauksista, joten ton ihanan näköisen kasan esittely ois ainakin mulle tosi tervetullut postaus! Ja hei, onpa huikeen ihanat kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on kans opeteltava tuohon pohdiskelevaan ostamiseen ja pois tästä "oo, ihana huulipuna! Ostan!" ostelusta. :) Välttämättömyydet on toki sitten erikseen, mutta esim kosteusvoiteita mulla on jo semmonen määrä etten niitäkään enää tarvi enempää.

      Jes! Hyvä että ainakaan yks ei hermostu mun ostopostauksiin! <3 Niin ja kiitos. Kiva taas lakkailla kynsiä. :) Nyt vaan harmittaa kun myin lightboxin pois, kuvat on vaan tosi kökköjä verrattuna Kitty Has Claws -aikoihin. :/

      Poista
    2. Ei kai lightbox ole mitenkään välttämätön. Tai niin ainakin haluan uskotella itselleni, kun kuvaan kynsiäni instagramiin. ^_^ Luonnonvalolla pärjää hienosti ainakin tämän valoisan ajan vuodesta!

      Poista
    3. Ei se välttämätön olekaan mutta sen kans sai aina tasalaatusia kuvia ja pysty kuvata kynnet heti kun oli saanut lakattua. Mä lakkaan kynnet aina illalla / yöllä ja haluan ottaa kuvat heti ettei kynsiin vain tule yön aikana kurttuja. :D Mutta luonnonvalolla pärjää toki tähän aikaan vuodesta! ^_^

      Poista