10.4.2015

Macadamia, invisibobble & wet n wild!

Pretty.fi :llä on mahtava kamppis menossa - Kun tilaa 50 eurolla, saa tilauksensa mukana 10€ arvoisen lahjakortin ja kun tilaa 100 eurolla, saa 20€ lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää 1.5 - 14.6.2015 välisenä aikana. Minusta tämä oli ihan mahtavaa juttu ja löysinkin pian itseni pläräämästä tuotteita läpi ja tsekkaamassa ostoskoria että tuo 50€ täyttyi. :D

Shoppailin maltillisesti!
Mitäkö ostin? No nämä ihanuudet! Macadamia natural oil Deep Repair Masque kuiville, karheille blondatuille hiuksilleni. Invisibobble hiuslenkkejä ja Wet n Wild Fergie Collection For My Primas Eyeshadow Primer luomivärin pohjustajan.

Wet n Wild Fergie Collection For My Primas Eyeshadow Primer
Luomivärin pohjustajan valkkasin ihan randomisti. Tämä on edullinen (8,95€ / 10ml) ja cruelty free, eli ei ole testattu eläimillä.

Pakkaushan nyt ei luksusta huou (onks tommosta sanaa edes?!), mutta näin edulliseen hintaan ei sitä voi vaatiakaan. :)

tuubista tullessa ihonväristä...
Tuubista ulos tulleessaan voide on tuollaista nudea, ihonväristä, mutta kuivuu kirkkaaksi. Mukavasti asettui kädenselkään, tätä pitää pikapuoliin testata ja todeta oliko hyvä ostos vai ei! Näyttää ainakin tasoittavan ihoa kivasti. Toivottavasti lupausten mukaan kiinnittää luomivärin tehokkaasti myös.

...kuivuttuaan kirkasta!
Tämän hiusnaamion takia oikeastaan koko tilauksen tein (kamppiksen lisäksi siis!). Macadamia Deep Repair Masque on hiuksia elvyttävä ja jälleenrakentava naamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Omiaan siis tällaiselle pörrö-blondille! Omat hiukseni ovat todella kuivat, karheat ja luonnonkiharat.

Macadamia natural oil Deep Repair Masque
Sisältää hoitavia makadamia- ja argan-öljyjä, joiden koostumuksessa on runsaasti Omega-7, -5, -3 ja -9-rasvahappoja. Tuoksu on i-ha-na! Raikas, makeahkon hedelmäinen. Mulle on huisin tärkeää myös hiustenhoitotuotteissa tuoksu. Jos tuote on muuten hyvä, mutta tuoksu on tunkkainen tai tuoksua ei ole ollenkaan, en osta tuotetta uusiksi. Tietenkin jos tuote on über-hyvä, yltiömahtava niin sitten tietenkin. ;)

Tätä tulisi käyttää kahdesti viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tätä levitetään reilu annos kammalla tasaisesti kosteisiin puhtaisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 7min ennen kuin huuhdellaan.

Herkullisen tuoksuinen naamio. *nuuh nuuuuh*
Hintaa tällä herkulla on 37,90€ / 250ml. Tykkään muuten kovasti tämän purnukan ulkonäöstä, kirkas vihreä ja tummanruskea sopii nätisti yhteen, koristeluna lehti- ja kukkakuviota. Fresh!

invisibobble
Sitten ostin ihka-ensimmäiset puhelinlankaponnarini eli invisibobblet! Tämmöstä testattuani en halua enää perus hiuslenksuihin palata! Ei takerru tukkaan, ei revi hiuksia pois ottaessa, pitää hiukset jämptisti paikallaan, ponnari ei siis löysty tai hiuksia lipsu pois. Ah. Eikä kiristä niin että päätä särkee jo hetken päästä. Invisibobble - I love you so!

Sand Tropez rokkaa vaaleissa hiuksissa!


Ostin omani sävyssä Sand Tropez, varsin passeli sävy vaaleille hiuksille jos ei halua ponnarin erottuvan väriltään hiuksista. Hintaa tällaisella 3kpl pakkauksella on 5,90€.

Mistäs sitten tilattais? Kommenttiboxiin saa laittaa vinkkejä hyvistä shoppailu-paikoista! ^_^




2 kommenttia:

  1. Mulla on noita puhelinlankaponnareita, feikki sellaisia tosin, mutta muita en kyllä halua enää käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan loistavia! En tiedä miksi vitkuttelin niin kauan että ostin näitä. :)

      Poista