1.5.2015

Huhtikuun loppuneet

Dodiin, meikä lähtee kans tähän kuukauden loppuneet -hommeliin mukaan, eli listaan kunkin kuun lopussa tuotteet jotka olen käyttänyt loppuun. Tykkään ite lukea blogeista näitä postauksia, ehkäpä joku näitä tykkää lukea myös täällä. ^_^

Huhtikuussa loppui kaaaaikki nämä!
Huhtikuun saalis onkin ihan hyvä! Loppunut on melkoinen läjä kaikenlaista. Pidemmittä jorinoitta lähetääs purkamaan läjää osiin!


Vartalolle tarkoitetuista tuotteista loppui nämä:



~ Oriflame Milk&Honey Gold Moisturising Shower Cream & Smoothing Sugar Scrub

Tätä kaksikkoa on tullut käytettyä jo useampi purkki, tykkään kovasti! Molemmissa on ihana makea tuoksu. Shower Cream puhdistaa vartalon ihon hellävaraisesti, ei kuivata. Sugar Scrub kuorii tehokkaasti ja sen jäljiltä iho on ihanan pehmeä ja tuoksuu taivaalliselle. Molemmat sisältää luomumaito- ja hunajauutetta.

~ Vichy Ideal Body Lait-Sérum

Parabeeniton emulsioseerumi 30 ml matkakoossa loppui harmillisen nopeasti. Tykkäsin tämän ohuehkosta koostumuksesta ja miedosta tuoksusta. Kosteutti kivasti, imeytyi super-nopeasti. Tätä voisin ostaa täysikokoisen putelin!

~ KICKS Body Lotion Pink Punch

Tämän mä ostin ihan vaan tuoksun takia. Hedelmiä ja marjoja, mmm...Huumaava! Ihan perus ok vartalovoide.

~ Body Drench daily moisturizing lotion Sun Splashed Mango

Tämän sain viime kesänä kynsibloggaajien miitin goodie bagista. Reppana joutui odottamaan tähän asti että pääsi käyttöön. :( Mutta kun olin tämän korkannut, käytinkin tätä joooka suihkun jälkeen. Tässä(kin!) on herkullinen tuoksu - tuoksuu ihan kuumille kesäpäiville. Aavistuksen mausteinen, lämmin, mangon tuoksu. Mm mm mmh! I love it. Tässä oli tosi täyteläinen koostumus, mutta imeytyi nopeasti ihoon eikä jättänyt ihoa klähmäiseksi. Kosteutustehot myös varsin buenot!

Hiustuotteiden loppuneet:


~ RICH Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir

Aivan ässä-tuote mun kuiville, blondatuille, karheille, luonnonkiharille kutreille! Tätä voi annostella joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Mä itse laitan 3 - 4 tippaa tätä vastapestyihin hiuksiin ja kampaan. Mulla on pesun jäljiltä hiukset herkästi takkuuntuvat, vaikka miten ois huippu-hoitsikka käytössä. Tätä kun laittaa hiuksiin niin kampakin sujahtaa hiuspehkon läpi kuin vettä vaan. Kuiviin hiuksiin toimii myös mainiosti. Mulla herkästi tukka pörrööntyy, pari tippaa tätä ja tadaa! Ei ole pörröä enää - kiiltoa sen sijaan kyllä. Tätä on jo uus pullo korkattu käyttöön. Suosittelen!

~ TIGI Bed Head Masterpiece Massive Shine Hairspray

THE hiuslakka on tässä. En muita lakkoja jaksa enää edes ostaa, kun sen parhaan olen löytänyt. Herkku hedelmäinen tuoksu, saa hiukset upean kiiltäviksi, antaa OIKEASTI hyvän pidon hiuksille tekemättä niitä tahmaisiksi. Toimii hyvin myös niille ärsyttäville pikkuhaituville otsalla. Tätäkin on jo uusi pullo korkattu käyttöön.

Kasvojen iholle tarkoitettujen loppuneet:


~ VICHY Purete Thermale Refreshing Toner

Ihan jees kasvovesi! Hoitaa hommansa, ei kuivata tai aiheuta kiristelyä kuten jotkut kasvovedet tuppaavat herkälle iholleni tekemään. Tämän luvataan säännöllisellä käytöllä supistavan ihohuokosia, mutta tätä en voi allekirjoittaa. Käytin tätä aamuin illoin koko sen ajan kun kamaa pullossa riitti eikä mun ihohuokosille tapahtunut mitään.

~ VICHY Aqualia Thermal Night Spa geelivoide

Tykkäsin! Geelivoide kun on, koostumus on semmoista geelin ja voiteen sekoitusta, eli ei paksua jankkia. Pisteet siitä. Kosteutti hyvin, aamulla nassu oli freshin tuntuinen ja pehmeä. Tämän tuoksusta en järin tykännyt. Toinen miinus tulee siitä että tän kanssa esiintyy tyynyyntarrautumis-efekti. Eli jättää ihon tahmeaksi. Miinuksista huolimatta käytin tämän mielelläni loppuun, sopi hipiälleni hyvin!

~ VICHY Idealia Day Cream

Olipa huisin riittoisaa tämä päivävoide. Pieni matkakoinen puteli kesti piiiitkään. Tässä oli kans mukavan ohkanen koostumus joka imeytyi nopeasti ihoon. Toimi myös meikin alla, ei rullaantunut. Ihon sävy näytti tasaisemmalta, heleämmältä. Tykkäsin!

~ Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

7 ml testerini kesti yllättävän pitkään. Olisi saanut kestää pidempäänkin kyllä! Varsin tehokas seerumi - selkeyttää, kiinteyttää kasvonpiirteitä, tekee ihosta kimmoisan ja terveen näköisen. Mua surettaa että tämä meni ja loppui, en vaan millään raaski ostaa 50 ml täysikokoista purkkia: Sokoksella esim hinta 108€. Outch.

Näytekokoiset:


~ The Body Shop Vitamin E Sink-In Moisture Mask

Tästä riitti tavaraa kahteen kertaan. Raikas, hyvä tuoksu. Laitoin tämän kasvoilleni molemmilla kerroilla kun ihoni tuntui kiristelevältä tai erityisen kuivalta ja kyllä tämä kiristelyn taltutti ja iho tuntui kosteutetulta. Ihan jees!

~ Biotherm Aquasource

Geelimäistä voidetta oli helppo levittää iholle, imeytyi nopeasti. Raikas sitruksinen tuoksu. Pienen näytepussin perusteella sanoisin että tosi jees! Iho tuntuu ravitulta ja syväkosteutetulta. Voisin ostaa täysikokoisena.

~ Sesderma acnises young gel cream

Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle tarkoitettu geelivoide. Tää oli turhan tujua tavaraa mun iholle. Etenki herkät alueet (mulla posket ja nenänpielet) nipisteli tän käytön jälkeen. Ei jatkoon.

~ Dermalogica special cleansing gel, ultracalming serum concentrate & intensive moisture balance

Nämä testerit sain maanantaina kun kävin 75 minuutin kasvohoidossa. Kosmetologi sanoi ihoni kaipaavan erityisesti kosteutusta ja vahvistusta - nämä tuotteet ovat omiaan siihen. Se mitä olen näitä kerennyt testata niin olen kyllä vaikuttunut! Jostain syystä ihoni on herkistynyt kovin ja nämä oikeasti rauhoittavat sitä. Putsari putsaa, muttei narskuvan (eli liian) puhtaaksi. Seerumi on tosissaan ultracalming, ei punoita iho niin herkästi eikä kiristele. Moisture balance on varsin tujua kamaa kosteutustehoiltaan. Ainoa mistä en tykkää on se hajusteeton tuoksu. Tiedättehän, se kun se ei olevinaan haise millekään, mutta kuitenkin jollekin. Yh. Ehkä mä totun.

Sekalaiset loppuneet:


~ Dolce&Gabbana Pour Femme 

Mun sydän itkee kun tämä loppui! Nyyh! Aivan huisin ihana tuoksu. Vaahtokarkkia, vadelmaa ja vaniljaa. Niitä mun nenäni haistaa. Ah. Makea, eteerinen, unenomainen...

~ Cowshed lippy cow natural lip balm

Varmasti nopeiten loppuun käyttämäni huulirasva! Tämä tuli viime kuun LookFantasticin Beauty Boxista ja nyt se jo loppui. Kertonee siitä että tykkäsin! Mun huulet kuivuu herkästi ja niitä "retaleita" ilmestyy joita on sitten hauska pureskella. Not. Tätä käyttäessä ei kuivu eikä retaloidu pusuttimet! Tehokas, ihana. Jatkoon!

~ Malu Wilz Lifting Concealer

Valokynä minun makuuni! Wörkki hyvin peittämään tummia silmänalusia, toi valoa ja hehkua. Kesti hyvin paikoillaan. Voisin ostaa uudestaankin!

~ Dove invisible dry 48h anti-perspirant

Sticki sen olla pitää ja näihin Doven stickeihin olen luottanut jo kauan. Tämä invisible dry ei tahraa vaatteita. Ei valkoisia tahroja mustiin vaatteisiin eikä kellertäviä vaaleisiin. I like it! Näitä stickejä on lisää varastossa. :D

Semmoset! En ihan kerenny ennen puoltayötä tätä julkaista vaikka yritys oli kova. :) Nyttenhän se onkin sitten toukokuu, ei vitsit. Mihin tää aika oikein katoaa?! No eniveis, se alkaakin tässä samalla mun kosmetiikkabudjetti josta lisää seuraavassa postauksessa. Nyt nukkumaan. 

Nati nati! <3



4 kommenttia:

  1. Näitä on kiva lukea, tykkään bongailla onko samoja tuotteita mitä käytän itse, näihin kun päätyy yleensä myös kaikki se, mitä ei tavallisesti välttämättä blogissa nähdä. Tuo hiuslakka on myös mun lempparia ollut jo usean pullon ajan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä kans tykkään lukea näitä kuukauden loppuneita! Tuo hiuslakka on kyllä ihan huippu. <3

      Poista
  2. Oooh, tuo mangovoide kuulostaa hyvältä (tai siis kuulosti), mie sain joskus miitistä saman sarjan Sugar Cane -rasvan, se oli kanssa hyväntuoksuinen :)

    Nämä loppuneet - postaukset on kivoja, itsekin tykkään niitä lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, piti googlailla tuo Sugar Cane ja se kuulostaa kans ihanalta! Tossa mango-voiteessa oli oikeesti ihana tuoksu, ei semmonen keinotekoinen vaan aidon mangon makea tuoksu. :)

      Poista