3.7.2015

5 minuutin arkimeikki

Se olis perjentai, mahtavaa! Kylläpä aika lentää. Heinäkuuksikin jo vaihtunut. :o

Tämän päivän postauksessa on sellanen "Ai nytkö?!"-meikki. Tiedättehän, kaveri soittaa että hän on viiden minuutin päästä siellä, lähetään kahville tms. Ja naama on nakuna -> paniikkimeikki naamaan!

Itselläni sellanen oikeasti muutaman minuutin meikki syntyy muutamalla tuotteella, joilla saa keskityttyä siihen että homman saa vaan nopeasti ja siististi purkkiin. Pohja rakentuu kahdella tuotteella: Lily Lolo Mineral Foundation (sävy Blondie) ja Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk. Nämä on helpompia ja nopeampia kuin nestemäiset meikkivoiteet, koska mineraalipohja vaan pyöritellään kabukilla kasvoille. Ei tarvitse häivytellä rajoja tms, kabukilla vaan työstää nätisti pohjan kasvoille. Isolla puuterisiveltimellä Finishing Powder perään ja sitten voidaankin siirtyä kulmiin ja silmiin.

Paniikkimeikissä kulmatkin saavat vain pikaisen ehostuksen yhdellä tuotteella: Oriflame Eyebrow Kit :n tumminta sävyä viistopäisellä siveltimellä. Kulmista tulee ryhdikkäämmät ja siistimmät tälläkin, mutta jos aikaa on, niin kynällä tietysti rajat vahvistaen tulee skarpimpaa jälkeä.

Silmissä Maybelline The Nudes paletin vaaleinta mattaista nudea koko luomella, ja saman paletin kimaltavaa valkoista kulmaluulla. Ripsiin kerros luottoripsiväriä eli Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascaraa.

Huulilla iki-ihana Clarins Lip Balm Crayon sävyssä 03 Tender Coral. Vaniljainen tuoksu ja huulia kosteuttava koostumus, what's not to love?!

Ja ihan vikana väriä kasvoille Dr.Hauschka Matte&Shimmer Blush Triolla ja Sisley L'Orchidée highlighter blushilla. Näistä molemmista irtoaa väriä tasaisesti eikä tarvitse pelätä yliannostelua ja pelleposkia. Helppoja siis sutaista nopeasti kasvoille kun on kiire. :)

Ja tähän loppuun on pakko vielä lisätä, että kyllä, voin ihan hyvin lähteä liikenteeseen ilman meikkiä. Not a problem! Mutta etenkin näin kesällä on kiva sipaista edes ina meikkiä kasvoille, sillä kasvoni punoittaa herkästi. Itselläni on mukavampi olla, kun ei tarvitse miettiä muistuttaako naamani paloautoa. :D

Mitä kaikkea te suditte kasvoille, jos on kiire mutta haluaa jotenkin ihmistäytyä? Ja hei ihanaa viikonloppua pupuset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti